В една връзка много често емоциите замъгляват реалната преценка на

...
В една връзка много често емоциите замъгляват реалната преценка на
Коментари Харесай

Четири грешки, които Рак прави в една връзка

В една връзка доста постоянно страстите замъгляват действителната преценка на двамата, като се стига и до обстановки, в които те взимат превес. Известен факт е, че водните знаци са измежду най-чувствителните хора в зодиака. Това е една от аргументите срещата с представител на зодия Рак да е толкоз свястно персонално прекарване. Разбира се, любовните взаимоотношения не се базират единствено на това по кое време сме родени. Изучаването на любовната астрология обаче може да помогне на всички ни да си разбираем някои неща, когато става въпрос за романтика.

Да бъдеш с представител на зодия Рак е неповторимо преживяване. Ако пък вие самите сте такива, би трябвало да внимавате. Въпреки всичките ви качества, има някои неща, които би трябвало да избягвате в връзките си с противоположния пол.

Ето и четирите неточности, които постоянно родените под знака на Рака вършат в една връзка:

Свръхчувствителни са.

Ракът е домошар по природа. Той се отдръпва в черупката си, когато е уединен, претрупан или засегнат. Този знак нормално се подхранва от природата. Въпреки това, тези хора имат податливост да са под въздействие на напрежението поради най-малките елементи. И това  нормално продължава за дълъг интервал от време. Когато Ракът е атакуван, първата му реакция е да се нацупи, а постоянно даже да плаче и да се оплаква. Неговата свръхчувствителност го кара да приема във вътрешността и най-безобидната рецензия, което постоянно е мотив за спор с колегата.

Нуждаят се от доста прочувствена поддръжка.

Както към този момент споменахме, хората от зодия Рак са прекомерно прочувствени. Те постоянно търсят тези, които могат да им дадат рамо, където да поплачат. Те са по-склонни да избират хора, които могат да обезпечат прочувствена поддръжка и са постоянно разполагаем за тях. Колкото и хубаво да наподобява това, в последна сметка това може да нанесе повече вреди в една връзка. Раците може да не помнят да почитат характерността на половинката си. Така ще се стигне до миг, в който те ще чакат неговото неотлъчно внимание и в случай че не го получат, спорът е неминуем.

Не дават персонално пространство на половинката си.

Раците умеят да основават дълбоки прочувствени връзки, които постоянно могат да доведат до обвързаност във взаимоотношенията. След като са се хванали за обекта на своята пристрастеност, те няма да желаят да го пуснат. Въпреки това персоналното пространство е значим и сериозен детайл във всяка добра връзка. Така че Раците би трябвало да подсигуряват, че сътрудникът им има самостоятелност, както и те самите имат такава за себе си. Това не значи, че те не се обичат взаимно, в противен случай. Просто неналичието на малко персонално пространство понякога може направи по този начин, че другият да се усеща задушен във връзката. А това в никакъв случай не води до положителни неща в една връзка.

Очакват сътрудниците да могат да четат мислите им.

Естествената сензитивност и емоционалност на Раците им дава огромно възприятие на съпричастност към това по какъв начин се усещат другите. Те постоянно могат да четат мислите на половинките си и да схващат без думи какво ги радва или тревожи. Въпреки това, не всеки има тази заложба  да усеща какво е в главата на другия. За Раците обаче е елементарно да не помнят това, изключително когато сътрудникът не реагира по този начин, както са възнамерявали. Представителите на тази зодия би трябвало да внимават да приказват, в случай че желаят да слагат граница или желаят профилирана грижа. В противоположен случай те могат да бъдат разочаровани.

Те са влюбчиви, правилни и в синхрон с желанията на сърцето си. Преди всичко те ще се уверят, че разбирате какъв брой доста означавате за тях. И най-после, като най-чувствителният знак на зодиака, Ракът подхожда към всичко с обич в мозъка и сърцето. В резултат на това те са най-грижовните любовници и дават всичко от себе си в една връзка. Дори и грешките, които позволяват, постоянно са изковани с положителни планове.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР