В една от най-тежките силови битки на Арената през този

...
В една от най-тежките силови битки на Арената през този
Коментари Харесай

Паулина отстрани Борис в тежка елиминационна битка

В една от най-тежките силови борби на Арената през този сезон на „ Игри на волята: България “, Паулина съумя да покаже, че волята е от основно значение в най-екстремния формат. Тя съумя да в профил един от любимците за огромната премия Борис. Двамата воини дадоха всичко от себе, само че преимуществото, което Паулина закупи и нечовешката мощ, която сподели, се оказаха решаващи за успеха.

„ За първи път на тази Арена не мога да се развеселявам на успеха. Борис сподели на всички ни, че е извънредно заслужен, има голямо сърце и има всички качества на невероятен човек “, през сълзи сподели Паулина след борбата.
 Игри на волята България NOVA
Борис не съумя да скрие разочарованието си, само че поздрави дамата за честната победа и призна, че е в тази игра е била по-добра от него. „ Не бях подготвен да си потегли – желаех да остана и имам какво да покажа. Много съм впечатлен и благополучен от това по какъв начин се показа Паулина и съм отчаян от себе си, само че не може всякога да сме спечелили. Понякога се губи и би трябвало да го одобряваме с достолепие. На Арената научих толкоз, колкото през по-голямата част от живота си. „ Игри на волята: България “ ще остане в сърцето, душата и съзнанието ми вечно “, показа Борис преди да напусне Арената на почетното седмо място.
 Игри на волята България NOVA
Водещият Димо Алексиев изненада всички в Резиденцията с непредвидена нощна борба, за която воините трябваше да бъдат подготвени незабавно. В тъмнината на нощта, осветена единствено от огньове, те се изправиха в последната борба за имунитет в третия сезон на „ Игри на волята: България “. Този път триумфът бе за Неделчо и той се трансформира в първия полуфиналист, а на последно място остана Елизабет.
 Игри на волята България NOVA
В последния номинационен съвет всички участници използваха останалите си грошове. Въпреки сметките на някогашните Приключенци, Андрей изненада всички. В края на съвета, когато гласовете не бяха в негова употребява и той трябваше да застане в борба против Елизабет, ултрамаратонецът извади Сабите на спасението. Пред смаяните погледи на останалите, той употребява силата им и даде още два гласа за Стратимир.

Стратимир или Елизабет ще причисли на полуфинала към Неделчо, Паулина, Андрей и Симеон? Какво ще се случи на Арената? Каква изненада чакат всички полуфиналисти на следващия ден? – не пропускайте да видите на следващия ден вечер в 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на страницата и профила на формата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР