В една община печелим на първи тур, в други три

...
В една община печелим на първи тур, в други три
Коментари Харесай

Костадинов: Възраждане печели в една община, в три е на балотаж, при безпрецедентно ниска активност на фона на купен вот

В една община печелим на първи тур, в други три сме на балотаж в неделя, написа водачът на партия „ “ в профила си във Facebook след локалния избор на 29 октомври т.г.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 672
В още 11 общини сме втори, само че без балотаж, тъй като първият печели повече от 50%. В други осем общини сме трета мощ, показва той.

Костадинов отбелязва, че " " има съвсем 200 общински съветници, към момента не е ясно какъв брой са, поради незавършената обработка на протоколите. Броят на селските ни кметове е няколко десетки, имаме и още толкоз балотажи в неделя, добавя той.

Имаше невиждано ниска изборна интензивност, което беше изненадващо, разяснява още водачът на „ “. „ Имайте поради, че тя е ниска на фона на големия корпоративен и платен избор - във Варна да вземем за пример съвсем 55% от гласовете са купени или корпоративни. И освен там, на всички места беше по този начин. Хипотетично, в случай че нямаше платен избор, изборната интензивност щеше да падне под 20% “, споделя той.

„ Като цяло нищо ново. Хората всеобщо отидоха за гъби в неделя, а в кметствата се утвърдиха хора с по четири, пет и шест мандата, разяснява. По думите му феодализмът в България се трансформира във все по-силен и натрапен феномен, а страната ни се връща епохи обратно в историята си.

Лидерът на „ “ благодари на гласоподавателите на партията. " Не е по никакъв начин елементарно да си зрящият в царството на слепите ", показва той. 

„ Избраниците на „ “ ще работят за ползите на всички жители, както постоянно до момента “, декларира Костадинов. Ще продължаваме да се борим и ще се борим до момента в който победим, добавя той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР