В една идеална връзка ще показваме на нашите партньори най-добрата

...
В една идеална връзка ще показваме на нашите партньори най-добрата
Коментари Харесай

Вижте 7 типа жени, от които мъжете бягат като дявол от тамян

В една идеална връзка ще демонстрираме на нашите сътрудници най-хубавата версия от нас когато и да е. Но в действителните връзки постоянно им разрешаваме да виждат и най-лошите ни черти. И това някакси е разбираемо. Да живееш с някого, да споделяте финансовите си потребности и тоалетни чинии, може да бъде малко стресиращо. Едно е да смъкваме гарда пред обичания, само че напълно друго е да се самосаботираме, показвайки най-неприятните си характерности. Нерядко дамите имат ужасяващи привички като ровене в телефона или в имейла на колегата си, а от време на време стигат и до убийствени крайности. Помните сварения заек от героинята Глен Клоуз във „ Фатално привличане “, нали? Кои видове дами отблъскват господата?

1. Кучката
Типичната "кучка " се стреми да управлява връзката, като непрекъснато слага мъжа на „ мястото “ му. Тя вижда себе си като единственият човек, който може да реши проблемите във връзката. Макар че от време на време има благородни планове, непрестанно натяква на мъжа, че прави нещата неправилно, че не е толкоз доблестен и че ужасяващо скучен. Опитвайки се да го управлява, тя подкопава мислите, желанията и възприятието му за подготвеност. Всичко това го лишава от неговата неустрашимост.

2. Майката
"Майката " отглежда своя сътрудник. Тя го обсипва с грижи, нервира го с нейната тревога, даже избира облеклата му за деня и има вяра, че той не може да направи нищо неверно, в случай че тя се занимава с него. Възприема се като прочувствения барометър на връзката. Майката носи всички наслади, всички скърби, всички възходи и падения на връзката върху гърба си. Непрекъснато се чуди по какъв начин той се усеща, къде е нейното място в връзките и дали е добре и какво може да направи, с цел да я поправи. Проблемът с тази роля е двоен. Първо, другарка или брачна половинка, която работи като майка на мъжа, ще го накара да се бунтува. В края на краищата, това вършат децата. Второ, несъответстващо е дамата да „ кърми “ възрастен мъж.

3. Лисицата
Този вид жена е харизматична чародейка, която вечно може да притегли мъжете в обятията си. Тя реализира това, дефинирайки себе си посредством своята половост. С други думи, тя управлява нейния сътрудник със секса. Причината, заради която това саботира връзката, е, че Лисицата манипулира и изнудва колегата си с милувки. Ако желае секс, той би трябвало да направи това, което тя желае.

4. Девойката в неволя
Концепцията за девойката в неволя е елементарна: момчето среща момиче, момчето избавя момичето, момчето и момичето заживели щастливо по-късно. Може да звучи сантиментално, елементарно и продуктивно, само че работи единствено за известно време. В дълготраен проект една жена не може постоянно да е в неволя, а мъжът не постоянно може да работи като воин.

5. Дразнителката
Повечето дами са изпадали в обстановка, в която се вършат, че са налични за фамилиарност, а в последния миг се отдръпват, преди да се „ завърши договорката “. Такова раздразнение първоначално може да наподобява симпатично и занимателно, само че прекомерно бързо се трансформира в досадно и дава задоволителен претекст за загуба на интерес от мъжете. Твърде доста раздразнение построява стена сред двама сътрудници - основа, която мъчно може да се преодолее по-късно.

6. Счетоводителката
Тя се концентрира върху равнопоставеността във връзката - цялостно тъждество сред сътрудниците. Жената от този вид следи кой заплаща защо и по кое време, наясно е с харчовете на половинката си и с деня на приемане на заплатата. Проблемът тук е, че връзките не са бизнес, а са наслаждение. Ако те не се възприемат като приятни, интимността ще увехне и любовта просто ще стане съпътстваща вреда.

7. Принцесата
Когато една жена играе ролята на принцесата, тя се интересува не толкоз от любовта, в сравнение с от това тя да бъде обожавана от мъжа. Принцесата желае да се омъжи за господин, който я възприема като трофейна жена. Жените от този вид освен ограбват щастието на половинката си, защото връзката им е празна и е за показ, само че ощетяват и себе си, отказвайки се от същинската обич за място върху нечий фундамент.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР