В един от университетските кампуси в Колумбия живее куче на

...
В един от университетските кампуси в Колумбия живее куче на
Коментари Харесай

За да се нахрани, умно куче разменя хартийки и листа намерени на улицата за храна

В един от университетските кампуси в Колумбия живее куче на име Блеки. Всеки професор и студент в университета познаваше кучето, всички бяха привикнали да го виждат там всеки ден и се отнасяха към него с доста обич.

Служители и студенти хранели постоянно Блеки, а като признателност той пазел движимостите им, като също помагал и в защитата на кампуса през нощта.

Кучето взело участие и в тренировките на локални спортисти, гонейки топка с тях, само че близките останали изумени от една друга негова постъпка, която посочила, че Блеки фактически е изумително мъдро животно.

Кучето не един път е виждало студенти да купуват кафе и хлебчета в локалния бюфет. То не знаело нищо за парите и тяхната роля в този живот, само че забелязало, че с цел да получат храна, хората давали на продавача няколко хартийки.

Кучето намерило красиво парче хартия и го занесло с уста в бюфета, а по-късно се пробвало да го даде на продавача, надявайки се, че в подмяна ще получи нещо вкусно. Тази трогателна картинка развеселила продавача и кучето било нахранено добре.

Блеки бил благополучен, че проектът му проработил и от този момент нататък постоянно носел хартийки и листа в кафенето, като получавал храна в подмяна. Тази история става известна в обществените мрежи в Колумбия и Блеки се трансформирал в същинска звезда, като всички в университета били горди от своя интелигентен приятел.

Споделете тази публикация с вашите другари!

Източник: mozache.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР