В един идеален свят потенциалът ни относно повишението би имал

...
В един идеален свят потенциалът ни относно повишението би имал
Коментари Харесай

6 типа служители, които трудно получават повишение

В един съвършен свят капацитетът ни по отношение на покачването би имал по-малко общо с нашата персона и повече с работните ни резултати. Човешката природа обаче прави това мъчно. За избрани видове хора има по-добри благоприятни условия за кариерно развиване от други. А има и 6 вида, които постоянно се оказват подценявани в работата си.

Вижте кои са те, показани от Business Insider:

1. Бърборкото

Разбира се, положителните комуникатори постоянно се употребяват от с авторитет пред своите ръководители. Ако обаче вашето определение за добра връзка включва разпространение на клюки и превозване на свободното време, клюкарствайки с сътрудници, това няма да ви направи стремежи претендент за покачване.

2. Неспособният да споделя " не "

Докато положителните чиновници се стремят да посрещнат молбите и дилемите от своите мениджъри, когато това е допустимо, има и такива, които поемат повече, в сравнение с могат, без да споделят нищо и най-после са претрупани. Това държание не наподобява изключително професионално за лицата, които взимат крайните решения в организацията.

3. Негативно настроеният

Служители, които непрекъснато отхвърлят предложенията на своите сътрудници, оплакват се постоянно, без да се стремят да подобрят обстановката си и рядко споделят нещо позитивно за някого, няма възможност да изградят положително мнение за себе си измежду своите мениджъри.

4. Вечно нуждаещият се от избавяне

Важна част от това да сте добър отборен състезател включва вдишване на отговорност за грешките и оценяване на слабостите ви реалистично. Ако се представяте като непрекъсната жертва, постоянно обвинявате другите за пропуснати крайни периоди или неточности в работата, ще ви е мъчно да спечелите доверието на вашите сътрудници, както и на ръководителя ви.

5. Aгресивният

Избухливият характер не е допустим в работната среда. Факт е обаче, че доста чиновници не съумяват да схванат тази истина и изкарват гнева си върху своите почтени сътрудници. Мениджърите със съществени проблеми с характера си основават просвета на боязън, която е токсична и води до неприятни работни резултати.

6. Всезнайкото

Работодателите сигурно търсят знаещи чиновници с интерес да учат и споделят информация. Ако обаче установите, че постоянно коригирате сътрудниците си, настоявате, че вашите хрумвания най-хубави и се смятате за най-умния човек в стаята, евентуално ще отчуждите както сътрудниците, по този начин и ръководителите си. По този метод ще намалите възможностите си, когато пристигна време за бонуси и покачване.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР