В един ден Айнтрахт (Франкфурт) и Борусия (Мьонхенгладбах) потвърдиха, че

...
В един ден Айнтрахт (Франкфурт) и Борусия (Мьонхенгладбах) потвърдиха, че
Коментари Харесай

Айнтрахт и Гладбах обявиха разочароващи за феновете си новини

В един ден Айнтрахт (Франкфурт) и Борусия (Мьонхенгладбах) потвърдиха, че техни водещи футболисти ще изоставен в края на сезона като свободни сътрудници. Шампионът на Лига Европа се разделя с японеца Даичи Камада, а “жребчетата ” остават без капитана си Ларс Щиндъл.

Камада е на 26 години и е желан от голям брой клубове, поради което надали ще му бъде проблем да си откри отбор, в случай че към момента не го е направил. Азиатецът е благосъстоятелност на Айнтрахт от седем години насам, само че едвам през последните няколко стартира да впечатлява. През актуалната акция той има цели 13 гола и 5 асистенции в случай, че не е чист нападател.

Щиндъл пък е на 34 години и напуща Гладбах след осем години в клуба.

" Дал съм много и взех това решение през последните седмици - разяснява Щиндъл. - Колебаех се, тъй като това е необикновен клуб с всички хора към него, чиновници, съотборници и ентусиастите, които ни окуражаваха и ни караха да се усещаме повече от добре. Вярвам, че моментът да потърся нещо ново в живота ми е пристигнал. Благодарен съм напълно на хората в клуба в тези съвсем осем години, благодаря и на публиката. Важно е по какъв начин ще се показва в идващите седмици, тъй като това важи за общото ми показване ".

Ларс Щиндъл има 214 мача и 59 гола за Борусия след прехвърлянето си от Хановер 86 през 2015 година. Също по този начин той има 11 дуела и 4 попадения за националния тим на Германия през 2017 и 2018 година.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР