В един брак е необходима доста работа, за да бъдат

...
В един брак е необходима доста работа, за да бъдат
Коментари Харесай

Това са най-истеричните съпруги от зодиака

В един брак е нужна много работа, с цел да бъдат изцяло щастливи сътрудниците. А нервностите несъмнено не водят до огромно благополучие. Също по този начин, това няма да докара до възстановяване на настроението на никого към вас. Вижте зодиакалните знаци, които най-често прибягват до истерични прояви, когато не става на тяхната:

Овен

Овенът е истерик по формулировка, само че това е обикновено. Ако тези дами се сблъскат с проблеми, те се успокояват. Трябва да вършат нещо значимо, с цел да не полудеят от рутината. Именно тя убива спокойствието у тези дами и девойки.

Телец

Те спретват подиуми при всеки благоприятен случай. Ако усетят, че нещо не е наред, може да стартират да плачат, да нервират брачна половинка си. Телецът знае по какъв начин да оказва напън, само че от време на време мъжете просто се отдалечават от тях, тъй като не знаят какво да вършат по-нататък.

Близнаци

Дамите, родени под тази зодия, рядко си разрешават нервности, тъй като схващат какъв брой неуместно наподобяват. На мъжете им от време на време им е мъчно с тях, само че това се дължи на обстоятелството, че те са потайни. Близнаците съвсем в никакъв случай не изпадат в нервност. Най-лошата им линия на характера е безразличието.

Рак

Раците добре знаят по какъв начин да ръководят страстите. Ето за какво нервностите са извънредно редки за тях. Такава брачна половинка няма да изтезава мъжа си с непрекъснати подиуми. Тя може да направи скандал или да се обиди, само че единствено поради нещо, което си коства.

Лъв

Женските лъвове са извънредно нестабилни. Една минута те са любвеобилни, спокойни и приветливи, само че в идващия миг са подготвени да раздерат всеки на части. Истериите им минават бързо, само че те не са престорени - Лъвовете споделят каквото мислят, а по-късно се охлаждат, молят за амнистия и така нататък

Дева

Девите обичат нервностите, само че не включват мъжете си в тях. Те договарят дипломатично и не слагат ултиматуми. Девите имат други привички, които могат да унищожат живота ви, което води до цялостно недоумение и даже ненавист във връзките. Говорим за тяхната жадност за власт, лакомия и ревнивост.

Везни

Тези съпруги подвигат кавги, единствено когато би трябвало. Понякога се пробват да манипулират мъжете по този метод, само че това не постоянно се получава.

Скорпион

Скорпионите единствено се вършат на истерични. Ако Скорпионът е женен, тогава не е нужно да демонстрира характера си. Дамата Скорпион е в положение да укроти и смаже съвсем всеки мъж, а нервностите за тях са мръсно оръжие, което те по принцип не употребяват.

Стрелец

Стрелецът е ужасна истеричка. Те обичат да си постановат всевъзможни отрицателни мисли за това по какъв начин техният мъж се отнася с тях. Всичко може да е обикновено, само че по-късно да се скапе за една нощ. Стрелецът е нарцистична зодия. Такава брачна половинка обича себе си повече от мъжа си.

Козирог

Омъжената жена от тази зодия е доста деликатна, само че единствено първоначално. Когато Козирогът е женен за мъж от две или три години, стартира интервал на неочаквани нервности, които не могат да се плануват.

Водолей

Основната загадка на щастието за брачната половинка Водолей е непрекъснатото прочувствено презареждане. Ако това не е по този начин, тогава целият взаимен живот поради рутината се трансформира в една огромна женска нервност.

Риби

Рибите се нервират на обичания човек от неналичието на възприятие за комизъм. Ако брачният партньор не ги схваща и не прави оценка тяхната добрина, тогава нервностите могат да завършат с спиране на връзките. Като цяло тези дами са доста спокойни. Що се отнася до самите Риби, нервностите им са спокойни и завършват много бързо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР