В Дупница погребаха Ангел Христов, по-известен като един от Братя

...
В Дупница погребаха Ангел Христов, по-известен като един от Братя
Коментари Харесай

Златко Баретата, близки на Братя Галеви и представители на местната власт се сбогуваха с Ангел Христов /снимки/

В Дупница погребаха Ангел Христов, по-известен като един от Братя Галеви. Полиция охраняваше региона, с цел да се подсигурява спокойното протичане на траурната върволица.
Семейството, другари и близки пристигнаха в храм " Св. Георги Победоносец ", с цел да го изпратят. Площадът пред храма беше измит, а чиновници на " Паркинги и гаражи " отделиха с ленти и конуси региона, който още през вчерашния ден беше запазен от околните на Христов.
Венци и цветя обкръжиха входа на храма.
За да го изпратят в последния му път, в Дупница дойдоха Златомир Иванов - Баретата, дясната ръка на братя Галеви - Владимир Ангелов - Стъклето, Апостол Чакалов - Тоци, Васил Капланов - Каплата, юристите на Братя Галеви Йонко Гергов и Емил Велинов, приятелката на Пламен Галев.
Представители на локалната власт и доста поданици на Дупница също бяха тук. Ангел Христов беше положен в алеята на църковните настояли в дупнишките гробища.
Хора, които работят в региона се оплакаха, че поради поставените заграждения не могат да стигнат до работните си места, само че търпеливо ще изчакат да завърши опелото.
Още през вчерашния ден родственици на умрелия желаеха от община Дупница да запазят паркинга при храма, с цел да се обезпечи потока от хора и коли, които се чака да дойдат.
Ангел Христов умря на 3 юни в дома си в село Ресилово. Подготовка за погребението беше направено още същата нощ, само че полицията осуети желанието на околните, тялото беше конфискувано за аутопсия и едвам през вчерашния ден беше върнато на фамилията.
Въпросите към това по какъв начин е настъпила гибелта и по какъв начин Христов се е прибрал в България остават.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР