В древните германски култури и особено сред викингите се е

...
В древните германски култури и особено сред викингите се е
Коментари Харесай

Рунически хороскоп за 2024 година

В античните немски култури и изключително измежду викингите се е считало, че всяка руна носи избрана символика и мощ и се разчита интуитивно за предсказание на бъдещето.

Смята се, че при раждането всеки получава своя лична руна, която приказва за нашите качества и гении.

Намерете своята руна съгласно вашата дата на раждане и открийте какво ви споделят руните за вашият нравствен, витален път.

ФЕХУ / FEHU

(30 юни - 14 юли)

Най-големият напредък и прогрес ще дойдат при вас, в случай че се възползвате от опцията незабавно щом се появи, както в професионалния, по този начин и в персоналния свят. Руната ви споделя, че е време да задълбочите връзката и партньорските си връзки, тъй като по този начин се развивате. Комуникацията е основна и би трябвало да се възприема като тип задача, тъй че вие и вашият сътрудник да развиете хармонична връзка и да създадете съответна основа за бъдещето.

Вашият бизнес прогрес е сигурен. С старания и креативност пред вас се отварят благоприятни условия за нови познания и умения и тази година ще имате няколко страхотни благоприятни условия да увеличите финансовите си облаги.

УРУЗ / URUZ

(15 юли - 29 юли)

Най-големият напредък през тази година ще бъде обезпечен от умеенето за неизменност. В околните връзки и любовта е време за подсилване и задълбочаване на връзките, само че във всеки аспект от живота би трябвало да се научите на самообладание. Работете върху способността си да разбирате другите и ще постигнете триумфа, който търсите. Действайте по подобен метод, че да се изправяте пред провокациите, а не да бягате от тях.

Вашата всеотдайна работа и неизменност ще бъдат възнаградени и евентуално можете да очаквате прогрес в кариерата. Това е годината на създаване на основи и разбиране на наученото и изисква умен, толерантен метод. Със сигурност обаче носи премия в последна сметка.

ТУРИСАЗ / THURISAZ

(30 юли – 13 август)

Трябва да се научите да бъдете устойчиви на провокациите. Те са пред вас с причина. На първо място, би трябвало да се освободите и да се посветите на личните си прочувствени потребности и слагане на граници. Границите обаче не значат раздалеченост и изолираност, в противен случай. Бъдете отворени за свързване с другите.

Всички спънки, които срещате през тази година, са просто нови благоприятни условия, само че би трябвало да ги видите като такива. Бъдете търпеливи и упорити. Подхождайте деликатно към вложенията и търсете съвет от доверени източници, с цел да осигурите финансова непоклатимост.

АНСУЗ /ANSUZ

(14 август – 29 август)

Фокусът е върху вашите отзивчиви умения, които също са ключът към растежа и триумфа. В близки връзки това е година на почтени диалози и по-дълбоко съгласие. Бъдете открити и почтени в изразяването на възприятията си. На фронта на кариерата ясните и безапелационни информационни умения могат да доведат до нови благоприятни условия и съдействия.

Бъдете самодейни в планове и срещи. Във финансово отношение използвайте знанията и уменията си за увещание, с цел да вършиме интелигентни вложения. Създайте си проект за деяние.

РАЙДО / RAIDO

(30 август – 13 септември)

Година на персонално израстване, която би трябвало да се изживее като ключ към напредъка. Това е съвършен интервал за проучване на нови ползи и умения, които по-късно ще приложите в всекидневието си и взаимоотношенията, които изграждате. А в любовта ви чака откритието на отвореността към нови прекарвания, което ще ускори интимността във връзката ви.

На фронта на кариерата желанието да приемате нови неща и да се адаптирате към обстановката ще докара до прогрес и благоприятни условия за професионално развиване. Финансово планирайте дълготрайно.

КЕНАЗ / KAUNAZ

(14 септември – 28 септември)

Вие сте в интервал на извънреден напредък и триумф, който постигате само посредством личните си старания и сте наясно с това. Виждате ясно всеки аспект от живота и най-сетне прегръщате вътрешната мощ и светлина. Повишеното схващане на личното Аз предлага опция за развиване на качествени любовни връзки и професионален прогрес. Помнете, че във всичко би трябвало да действате водени от истината и да бъдете открити.

Във финансово отношение това е годината на решенията и съответните дейности, които укрепват вашата финансова сигурност. Разгледайте нови пътища за вложения.

ГЕБО / GEBO

(29 септември – 13 октомври)

През по-голямата част от годината ще се пробвате да постигнете баланс и реципрочност в персоналните и професионалните си връзки. Слушайте другите, тъй като като обменяте хрумвания и задълбочавате опита си, ще започнете да постигате триумфи.

В любовта нарасналият фокус върху равни, подкрепящи взаимоотношения може да докара до по-дълбоки връзки, по-голяма фамилиарност и взаимно схващане.

ВУНЬО /  WUNJO

(14 октомври – 28 октомври)

Очакват ви позитивни промени и благополучие. Време е да поработите върху освобождението на творчеството и себеоткриването. Ще постигнете естетика в любовните връзки. Когато съпоставите формулата за приемане и предоставяне, вашите взаимоотношения ще процъфтяват.

В делово отношение ще намирате задоволство от работата си и по-лесно ще постигате триумфи. През есента очаквайте самопризнание за напъните си.

ХАГАЛАЗ / HAGALAZ

(29 октомври – 13 ноември)

Пред вас е година на промяна и задълбочено образование. Личното израстване ще пристигна посредством изправяне пред провокации и ще се научите да намирате мощ в непредсказуемостта. Личните връзки ще изискват самообладание и схващане, тъй като навлизате в интервал, който изисква промяна.

Може да наподобява, че ви чака сложна година, само че тя ви носи осъзнаването, че в центъра на бурята има мир, от който ясно ще видите новите си цели и ще вървите към тяхното реализиране.

НАУТИЗ / NAUTHIZ

(14 ноември – 28 ноември)

Навлизате във значим интервал на себеоткриване. Всички проблеми идват от вас самите и вашите потребности, които би трябвало да дефинирате. В партньорските връзки имате опция да се справите с неосъществени обстановки, които към момента ви тормозят и които очевидно ви липсват. Търсете схващане и в случай че не го получите, осъзнайте, че връзката евентуално не е за вас.

В кариерата си разбирате по какъв начин е належащо да се адаптирате към обстановки отвън вашия надзор и тогава ще откриете нови благоприятни условия.

ИСА / ISA

(29 ноември – 13 декември)

Най-големият напредък и триумф идват от вътрешната страна. Ще се окажете в тишина и саморефлексия. Време е да подредите мислите си и да намерите вътрешна естетика. В любовните връзки е значимо да извършите къса отмора и в действителност да разберете личните си усеща и потребности, преди да отидете по-дълбоко.

В кариерно отношение ви следва интервал на стабилизиране. Не търсете нови благоприятни условия, използвайте тази, която към този момент имате, тъй като тя ви предлага доста.

ЙЕРА  / JERA

(14 декември - 28 декември)

Ще пожънете плодовете на предходните си старания. Успехът идва посредством различаване и ценене на естествените цикли на живота. В любовта стабилността и отдадеността ще бъдат ключът към най-големия напредък. Някои от вас ще слагат основите на нещо ново, изключително през първата половина на годината.

В бранша на кариерата предходни планове и старания ще донесат резултати и ще видите явен прогрес в професионалното развиване. Възползвайте се от опциите, които се появяват.

ЕЙВАЗ / EIHWAZ

(29 декември – 13 януари)

Фокусирайте се върху личната си устойчивост и вътрешна мощ. Ще се сблъскате с някои провокации и за това ще бъдете възнаградени с нова доза самочувствие. Любовта предлага поддръжка, мощ и учи на самообладание. Близките взаимоотношения могат да процъфтяват посредством почитание към компликациите и разликите.

В региона на кариерата вашата увереност и дарба да оцелеете в лицето на компликациите водят до забележителен прогрес.

ПЕРТО / PERTHO  

(14 януари – 28 януари)

Следвайте личната си вътрешен глас и ще постигнете стремежи прогрес. Отворени сте за промени, което ви улеснява да се адаптирате. Може да попаднете в непредвидени благоприятни условия и непредвидими условия, само че с подготвеност ще ги приемете и ще научите доста.

В любовта сте спонтанни и освобождавате нова сила, а проектът ви за кариера ви предлага доста позитивни провокации. Поемете риска, тъй като може да си коства.

АЛГИЗ / ALGIZ

(29 януари – 12 февруари)

Ще научите по какъв начин да се предпазвате и по какъв начин да действате внимателно. Най-накрая ще поставите избрани персонални граници и ще намерите нови способи да насочите личния си ангажимент. В любовта ще търсите единствено тези връзки, от които можете да черпите поддръжка и в които сърцето ви ще бъде предпазено. Не заслужавате нищо по-малко от това и го знаете в този момент.

В кариерата ще действате стратегически и невъзмутимо и това ще ви се отплати.

СОВУЛО / SOWULO

(12 февруари – 27 февруари)

Очаква ви година на прояснение. Всичко, което би трябвало да знаете, ще пристигна при вас. Енергията ви ще бъде възобновена и животът в естетика с вашето почтено, същинско Аз ще донесе позитивизъм във всички аспекти на живота ви. Това ще сътвори изключително любовни връзки и ще почисти всички тези, които не са достоверни и на бизнес фронта.

Инвестирайте в планове, към които сте запалени и събудете упоритостта си.

ТЕЙВАЗ / TEIWAZ

(28 февруари – 13 март)

Очаква ви година, белязана от целеустремен напредък и победи посредством справяне с провокации. Ще ви липсва убеденост в себе си и в другите, само че ще намерите способи да преодолеете всички спънки. Бъдете решителни и разчитайте на обществените контакти, които имате, тъй като посредством тях бихте могли да развиете извънредно пълноценни връзки.

В бизнеса ще можете да влезете в ролята на водач и не се опасявайте да я приемете. Очакват ви достижения и самопризнание.

БЕРКАНА / BERKANA

(14 март – 28 март)

Тази година ще преживеете време на обновяване и напредък в разнообразни аспекти от живота си. Личното израстване ще пристигна посредством грижа за себе си и за хората към вас. В любовта грижата и съпричастността могат да доведат до трайни и дълбоки връзки.

На бизнес фронта съдействието с другите и позитивната екипна активност способстват за хармонията и продуктивността и отварят порти за нови благоприятни условия.

ЕВАЗ / EIHWAZ

(29 март - 14 април)

Годината ще бъде белязана от прогрес в персоналните и бизнес връзки. Ще прегърнете смяната и ще си сътрудничите с другите. Ще имате изключителна дарба да се адаптирате и от това ще произлезе мечтаната естетика.

В кариерния проект работата в екип и общите старания ще бъдат ключът към триумфа и постигането на общи цели. Във финансово отношение това е годината за търсене на партньорства и съдействия, които могат да доведат до взаимноизгоден напредък.

МАННАЗ / MANNAZ

(15 април - 29 април)

Това е време на нараснало съзнание и по-дълбока връзка с другите. Личното израстване ще пристигна от разбирането на вашата роля в по-голямата общественост. В близки връзки, както професионални, по този начин и персонални, връзката и съпричастността могат да бъдат ключът към укрепването на връзките и възприятието, че сте видяни.

В работата способността ви да работите сполучливо в екип и да разбирате другите ще обогати професионалния ви опит. Във финансово отношение акцентът върху обществената отговорност и етичното вложение може да донесе както евентуални облаги, по този начин и персонално задоволство.

ЛАГУЗ / LAGUS

(30 април – 14 май)

Ще имате мощна вътрешен глас и ще се ръководите от нея, което ще ви донесе прочувствен напредък. Личното израстване ще пристигна от медитация, слушане на вътрешния ви глас.  Вдъхновение и креативно развиване. В любовта прочувствената връзка и дълбоката емпатия ще подхранват и възобновяват вашите съществуващи връзки или тези, които занапред ще създавате.

По отношение на кариерата, вашето интуитивно схващане на обстановки и хора ще ви даде неповторимо преимущество при справяне с провокациите и опциите.

ИНГУЗ / INGUZ

(15 май – 29 май)

Може да се каже, че това е вашата година. Ще преживеете избрани върхове, тъй като най-сетне ще завършите съществуващи планове и ще постигнете значими житейски цели. В любовта, отдадеността и споделените цели ще укрепят връзките ви, носейки чувство за достижение.

В кариерния проект завършването на дълготрайни планове или постигането на амбициозни цели ще означи върха на сегашния професионален път. Време е да пожънете плодовете на минали старания.

ДАГАЗ / DAGAZ

(30 май – 14 юни)

Годината ви кани да се свържете с корените си. Изследвайте своето завещание и установете своето място в света въз основа на него. В любовта ще намерите непоклатимост и комфорт, като споделяте и пазите дружно традициите си.

В региона на кариерата триумфът ще пристигна от надграждане върху съществуващите основи и работа за реализиране на дълготрайни цели. Във финансово отношение това е годината за вложение в това, което обезпечава трайна стойност, без значение дали е благосъстоятелност, фамилен бизнес или обезпечаване на вашето завещание.

ОТАЛА / OTHALA

(15 юни – 29 юни)

Годината носи опция за напредък и прогрес посредством неизменност, самообладание и труд, както в професионалния, по този начин и в персоналния живот. Изисква се резистентност пред провокациите и слагане на граници. Очаква ви година на личностно израстване, проучване на нови ползи и умения, нови пътища.

Положителни промени. Време за продан на хрумвания и задълбочаване на опита. Време за развиване на качествени любовни връзки и взимане на съответни решения във финансовата сфера.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР