В ДПС става нещо, което ние не разбираме, защото това

...
В ДПС става нещо, което ние не разбираме, защото това
Коментари Харесай

Андрей Райчев каза какво се случва между Пеевски и Доган

В Движение за права и свободи става нещо, което ние не разбираме, тъй като това е една затворена партия, това съобщи социологът Андрей Райчев с студиото на Българска национална телевизия. Той не се нае да изясни каква е причина знакови фигури в партията да губят позициите си, само че изключи опцията това да е резултат от дейностите единствено на Делян Пеевски.

Райчев съобщи, че не му се има вяра Пеевски да работи против волята на Ахмед Доган. Според него по-скоро става въпрос за осъществяване на линията в партията, заложена от изявлението на почетния водач, че Движение за права и свободи се е трансформирало в корпорация.

Преди предстоящото гласоподава на проектокабинета на ГЕРБ в Народното събрание, социологът разяснява и положението на ПП-ДБ, която се съобщи като твърда съпротива. Откакто Христо Иванов напусна, те не наподобяват дори на партия, съобщи Райчев.



В студиото на Българска национална телевизия гостува и Константин Вълков от Дарик радио, съгласно който има два разновидността за излаз от политическата рецесия. Единият е да се появи нов политически индивид, който да е „ малко Макрон, само че малко и Льо Пен ”, който да получи всеобща поддръжка. Другият вид е да има революционно настроено гражданско общество, което обаче наподобява невероятно сега. „ Говорим в действителност за революционна реакция, не за схемата вечеря в 8 и по-късно разходка до митинга ”, акцентира Вълков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР