В домакинството на Андре настъпват промени, тъй като бившият Аз

...
В домакинството на Андре настъпват промени, тъй като бившият Аз
Коментари Харесай

Питър Андре обявява голямо коледно разтърсване, за да помогне на бременната съпруга Емили

В семейството на Андре настъпват промени, защото някогашният Аз съм звезда... Махнете ме отсам! звездата Питър Андре разгласи проектите си да освободи отговорностите от бременната си брачна половинка Емили.

Питър и Емили разкриха, че чакат детето си дружно през април. Певецът на Mysterious Girl Питър, който споделя Джуниър Андре и принцеса Андре с някогашната си Кейти Прайс, също е татко на Амелия, на девет години, и Тео, на шест, с 34-годишната Емили.

Сега, с Само след две седмици от Коледа, 50-годишният мъж призна, че фамилията към момента не е съумяло да сложи украсата. Но Емили не може да се опасява, защото Питър е заречен самичък да се заеме с празненствата.

„ Не мога да допускам, че сме в третата седмица на декември – къде изчезна времето? По времето, когато пиша моята колона, моето коледно дърво даже не е станало! “ той призна за ОК! списание. „ Обещах на Емили, че ще се погрижа за него тази година – мисля, че щеше да го сложи през ноември, в случай че искаше – тъй че в този момент...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР