В документа е посочено, че сърбинът не е пътувал до

...
В документа е посочено, че сърбинът не е пътувал до
Коментари Харесай

Сагата Джокович: Ноле обвини агента си в невярно попълнена информация

В документа е посочено, че сърбинът не е пътувал до други страни 14 дни преди идването му в Австралия. Появиха се, обаче, фотоси, че в този интервал тенисистът е бил в Испания.

Джокович признава, че се е срещал с публицист от френска медия, откакто към този момент е бил инфектиран с ковид и това е било " неверна преценка ".

" Искам да подчертая, че се постарах да осигуря сигурността на всички и организирах навреме проби. Присъствах на баскетболен мач в Белград на 14 декември, след което стана известно, че у редица хора е бил открит COVID-19. Нямах признаци, само че си направих бърз антигенен тест, който беше негативен. Въпреки това си направих и PCR тест.

На идващия ден посетих мероприятие в Белград, с цел да наградя деца, като преди този момент си направих нов тест за антитела, който беше негативен. Нямах никакви признаци, усещах се добре. Нямах към момента резултатите от формалния тест. На идващия ден, 18 декември, бях в своя тенис център в Белград, с цел да извърша ангажимент към френското издание " Екип ". Отмених всичките си останали задължения. Спазвах обществена отдалеченост и ограничения, като смъкнах маската си само за фотосесията. На връщане към дома ми след изявлението, с цел да се изолирам за избрания интервал, си дадох сметка, че съм направил неточност. Трябвало е да откажа този ангажимент, само че не желаех да заблуждавам представителите на изданието ", написа в изказването на Джокович.

Предстои министърът на емиграцията Алекс Хоук да вземе решение дали визата на топ тенисиста да бъде анулирана и надлежно той да бъде депортиран. Адвокатите на джокович са дали още информация, нужна за вземането на решението.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР