В доклада, изпратен от ГДБОП до ВКП през 2022 г.,

...
В доклада, изпратен от ГДБОП до ВКП през 2022 г.,
Коментари Харесай

МВР: В доклада, изпратен от ГДБОП до ВКП през 2022 г., не се съдържа името Борислав Сарафов

„ В отчета, изпратен от ГДБОП до ВКП през 2022 година, не се съдържа името на и.ф. основен комисарБорислав Сарафов. " - оповестяват от Министерство на вътрешните работи след изказване по тематиката, направено от шефа на ГДБОП основен комисарЯвор Серафимов пред Нова ТВ.

Името е упоменато само по отношение на обществено известна фотография, публикувана в медиите. Той, както и други магистрати, не са били обект на разработка, така катоМВР няма подготвеност по отношение на тях. " - показват от министерството.

По-рано в интервютоСерафимов изясни, че " обществено известни са станали някои фотоси от визитата на Сарафов в по този начин наречения клуб за магистрати ".

" Считам, четози клуб е посещаван от доста хора.В самия сигнал не се показва Сарафов да е бил постоянен посетител, само че в последните материали, които бяха излъчени, има такива изказвания. Мисля, че това е упоменато в материалите, които сме предали във Върховната касационна прокуратура. " - съобщи по-рано през днешния ден шефът на ГДБОП.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР