В дните на изолация много от родните звезди се включиха

...
В дните на изолация много от родните звезди се включиха
Коментари Харесай

Глория и дъщеря ѝ нахраниха бедните – двете дариха храна и лекарства на старчески дом (Снимки):

В дните на изолираност доста от родните звезди се включиха в самодейността да оказват помощ на нуждаещите се – кой с подаяние, кой с непринуден труд, звездите демонстрираха, че имат сърца и души. Последният подобен жест бе осъществен от Глория и щерка ѝ , Симона Загорова .

Двете гласовити дами без съмнение се включиха в благотворителна инициатива , с цел да оказват помощ на хора в нужда , научи HotArena.Двете поддържат тези, които са в най-трудно състояние в момента–възрастните.

Нахлузили черни маски на лицата си, певицата и щерка й проведоха стремително извършване на покупки. А по-късно изпълниха цялостен багажник с храна и медикаменти, които подариха на дом за възрастни в София.

 Глория и Сиона
Двете дами подариха кашони с олио, брашно, банани, сладкиши и други неща, от които жителите на комплекса имат потребност. Благородният жест на певиците зарадва над 30 възрастни мъже и дами.

Директорката на старческия дом остана без думи след великодушния жест на певицата. Тя не скри насладата си, че има положителни хора, които оказват помощ в сложните моменти, пише „ България през днешния ден “.

„ Нашата персонална самодейност бе да помогнем с медикаменти от първа нужда на дом за възрастни хора! Призовавам всеки да помогне. Защото положителното не би трябвало да се прави безшумно, а в противен случай! ”, каза още хитовата изпълнителка.

Глория призна, че продължава да е мощно загрижена за хората в мъчно състояние и с щерка си ще продължат да подаряват помощи за бедните. Двете са безпределно съпричастни към хората, които желаят да оказват помощ, с каквото могат. Те предизвикват почитателите си да последват образеца им и също да дарят.

Певицата призна, че мъчно приема изолацията и от три месеца не води естествен метод на живот. Затова с щерка си решили да си вземат малко кученце и към този момент имат бебе померан, което са кръстили Рамона.

Двете по през целия ден си играят с него и към този момент даже имат няколко фотосесии с дребосъка.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР