В дневния ред са включени доклади от особена важност, които

...
В дневния ред са включени доклади от особена важност, които
Коментари Харесай

Председателят на СОС свиква извънредно заседание на 27 февруари

В дневния ред са включени отчети от особена значимост, които не търпят отсрочване, акцентира Петров. Първият е от столичния градоначалник Васил Терзиев по отношение на присъединяване на районните администрации в планове по процедура " Подкрепа за стабилно енергийно възобновяване на жилищния сграден фонд ".

 

" Точката бе импортирана и като изключителна по време на вчерашното съвещание, само че новото болшинство съумя да я отсрочи и още веднъж бе блокирана опцията софиянци да санират своите здания благодарение на европейски средства. Очаквам във вторник сътрудниците от всички политически обединения в градския парламент да подходят отговорно, тъй като всички ние изискуем на столичани подпомагане за решение на проблемите им, за каквото ни гласоподаваха доверие на локалните избори ", отбелязва ръководителят.

Предвижда се да бъде прегледан и отчет от заместник-кметовете Надежда Бобчева и Никола Барбутов по отношение на кандидатстване на Столичната община по стратегия " Околна среда " за разпределяне на средства за вложения в техническото възстановяване на системата на Зоологическата градина.

 

Третият документ, който чака утвърждение от съвета, е още веднъж на Барбутов, който е и зам.-кмет по европейски политики, интернационална активност и туризъм. Идеята е Столичната община да има опция да кандидатства за безплатно финансиране по стратегия " Техническа помощ ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР