В днешно време сменяме смартфоните си на година-две, най-много три.

...
В днешно време сменяме смартфоните си на година-две, най-много три.
Коментари Харесай

Какво да правим със старите си телефони

В днешно време сменяме смарт телефоните си на година-две, най-вече три. Разбира се, изключения постоянно има. Но множеството от нас могат да се похвалят с сбирка от към този момент ненужни телефони.

 Най-минималистичният телефон
Най-минималистичният телефон

На война с номофобията

И не че нещо са счупени, просто процесорът им е станал прекомерно муден за новата версия на Фейсбук, или пък камерата не дава отговор на повишените ни условия. Но тези апарати могат да влязат още веднъж в приложимост , вместо несправедливо да събират прахуляк в някое чекмедже. Ето по какъв начин:

Наблюдение

Ако неизползваемият телефон има от малко малко прилична камера, може да влезе в приложимост за отбрана на дома. Поставяме го на стратегическо място и свързваме към безжичния интернет. Друго, което ни би трябвало, е положителният остарял Skype.

Surveillance cam at the house..all you need is an extra phone to use the cam...the app is called #wardencam

Публикация, споделена от marlon brimmer (@klep_antisocial) на Юни 12, 2015 в 8:01 PDT

Настройваме го да подвига автоматизирано позвънявания и когато ни хрумне може да звъннем у дома, даже там да няма никой. Да се надяваме, че няма да има...

Вече има и специфични положения за задачата (като WardenCam). Със същия триумф може да превърнем и сякаш непотребния телефон в бейбифон . С приложението Dormi имаме опция да следим какви ги прави бебето и даже да получаваме вести, в случай че стартира да плаче, да вземем за пример.

Приспиване

Свикнали сме смарт телефонът да е това утринно дяволче, което съумява единствено с няколко секунди тон да ни изкара принудително от страната на сънищата. Е, в случай че на единия уред му е пристигнало времето, може да обърнем разпоредбите на играта.

 Снимка 348294

Трябва просто да свалим някое от десетките приложения, които подсигуряват заспиване с помощта на релаксиращи звуци. След това пускаме телефона на самолетен режим , с цел да не ни облъчва в допълнение, и се отпускаме с самодоволство.

 Защо би трябвало да спрете да ползвате телефона си за тревога
Защо би трябвало да спрете да ползвате телефона си за тревога

Неочакваните вреди на „ умното “ устройство

Хоби

Ако обичаме да четем или да слушаме музика, само че нямаме нито електронен читател, нито плейър, то тогава някой остарял телефон може да ни бъде от страхотна изгода .

 Снимка 303325

Така ще се любуваме на обичаното четиво или обичаните песни, без да изтощаваме батерията на апарата, на който разчитаме за връзка със света, написа Reader`s Digest.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР