В днешно време мобилните устройства са все по-голяма част от

...
В днешно време мобилните устройства са все по-голяма част от
Коментари Харесай

Мобилната апликация на бет365 отново е сред най-използваните у нас

В днешно време мобилните устройства са все по-голяма част от всекидневието ни. Дялът за влизането в интернет през телефоните към този момент надвиши 70 %, против под 30 за компютри и преносими компютри. Именно заради тази причина всяка компания е насочила вниманието си към версиите си за този вид устройства. Букмейкърите също не вършат изключение, а е съществено доказателство за това. Компаниите в бранша са се постарали нищо от десктоп версията да не ни липсва и при влизането от разнообразни джаджи. Затова и вътре в тези разновидности ще намерите всичко, което ви интересува. Важно е да уточним, че те са изцяло безвъзмездни и не се постанова да ги закупувате.

Обикновено марките в хазартния бранш са създали отлични мобилни версии, а някои от тях имат и специфични приложения за Андроид и iOS. Много постоянно те не са налични в Гугъл Play за Android, защото тази платформа не толерира бетинг уеб страниците. Дори да видите името на букмейкър там, това не е нещото, което ви би трябвало, а някаква друга програмка. Не по този начин стоят нещата за устройва на iOS, за които приложения по-често могат да се намерят.

Такъв е казусът и с приложението на английския колос bet365. Тя не е налична в Google плей, само че за iOS можете да си я изтеглите изцяло гратис. Ако сте с Андроид, също имате комфортен вид - да си я дръпнете непосредствено от уеб страницата на букмейкъра. Това става по следния метод: заредете уеб страницата на компанията в браузъра на устройството си. Отидете в най-долната част, където би трябвало да видите линк с надпис " Виж всички Приложения на bet365 ". Изберете спортното, с цел да започнете изтеглянето. При добър интернет инсталирането става за няколко секунди. След това намерете на екрана си иконката с логото на английския бранд и я натиснете, с цел да разгледате вариантите.

Тази версия е изцяло функционална, без ограничавания. Няма по какъв начин да я сбъркате, защото е в същите цветове, а ще намерите и идентична класификация с десктоп версията, както и всички варианти, които марката предлага. Може да депозирате средства, да следите стойностите на коефициентите, да вършиме
залози и да гледате мачове онлайн. Приложението реагира съвсем незабавно на докосванията и икономисва доста мобилен трафик с помощта на усъвършенствания за работа с портативни устройства интерфейс. Големи разлики с десктоп изгледа няма, тъй че бързо ще се ориентирате към това, което търсите. Важно конкретизиране е, че за разлика от някои други букмейкъри, в Бет 365 можете да влизате едновременно от разнообразни устройства. Мобилната версия на уеб страницата на Bet365 е направена по специфичен метод, тъй че интерфейсът динамично да се нагажда съгласно размера на екрана на мобилното устройство и в същото време да е комфортен за работа.

Компанията има и специфичен app за феновете на покера, в който се оферират разнообразни типове игри, като Hold’Em, Omaha, Stud и доста други разновидности. Всички шампионати, налични варианти по масите и оферти се застъпват с настолната и преносим компютър версия.

Не всички
букмейкъри с лиценз в България са създали специфични приложения за своите клиенти. Много от тях разчитат единствено на мобилните си версии и няма по какъв начин да си изтеглите особено приложение. Тези, които разполагат с app, са efbet, Winbet, BetMarket, PokerStars и други. Със сигурност обаче в бъдеще можем да чакаме и от всеки разрастващ се в бранша да обърне внимание и на клиентите си, които избират особено приложение.

Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР