В днешно време много хора използват интернет не само за

...
В днешно време много хора използват интернет не само за
Коментари Харесай

Намерете правилното място на рутера, за да можете да ловите WI-FI във всички стаи

В днешно време доста хора употребяват интернет освен за компютър, преносим компютър и смарт телефон, само че и за тв приемника в спалнята, и хладилника, и фурната и даже за чайник в кухнята. По тази причина специалисти споделиха по какъв начин вярно да нареждаме рутера в апартамент, тъй че WI-FI да може непрекъснато да се улавя от всички джаджи и домашен уреди в къщата.

Качеството на сигнала непосредствено зависи от броя на трудностите по пътя му, а оптималната точка за слагане на WI-FI рутер се намира почти в центъра на жилището. И несъмнено не би трябвало да поставяте устройството на пода и да го препятствате с шкафове, дивани или аквариуми.
Гениален ТРИК, с който да увеличим скоростта на интернета за секунди
Много постоянно хората се оплакват от неприятния интернет вкъщи. В множеството случаи това се дължи на разположението на пространствата в жилището ил...

Според специалистите, не трябва да поставяте рутера до други електрически уреди, изключително тези, които излъчват талази – да вземем за пример микровълнова фурна или радиотелефон.

Електрическите уреди са източник на радиочестотен звук и магнитни полета, а микровълновите фурни, сходно на радиотелефоните, работят на почти същата периодичност като безжичните мрежи на рутерите, което от своя страна ще понижи силата на сигнала до най-малко. Кухнята не е най-хубавото място за слагане на рутер.

Също по този начин е належащо да се заобикаля близостта на източници на топлота, защото самият рутер се нагрява по време на работа. Също по този начин, не покривайте устройството и не запушвайте вентилационните отвори в кутията му. Необходимо е в точния момент да се почисти от насъбрания прахуляк.

В огромни жилища или в селски къщи е добре да се употребяват спомагателни устройства, като ретранслатори на безжичен сигнал.
Къде в никакъв случай не би трябвало да поставяте рутера вкъщи?
За да избегнете нездравословни резултати на електромагнитното лъчение от рутера, би трябвало да следвате някои рекомендации, по отношение на определянето на нег...

И, несъмнено, би трябвало да вземете поради броя на устройствата, свързани към рутера, макар че на доктрина единственото ограничаване е броят на IP адресите, които обещано устройство може да издаде.

Става дума за скоростта на транспорт на данни, тъй като всеки рутер е планиран за избрана скорост - от най-простите и евтини със скорост до 100 мегабита в секунда до по-скъпите модели със скорости до 600 мегабита в секунда. Ако би трябвало да свържете до шест устройства, тогава най-простият рутер е задоволителен. До 15 устройства могат да се обработват от рутер със скорост до 600 мегабита в секунда. Е, в случай че броят на устройствата стартира от 20 и повече, тогава би трябвало да помислите за индустриални рутери, сходни на тези в комерсиалните центрове.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР