В днешния ден категорично мисля, че не е удачно да

...
В днешния ден категорично мисля, че не е удачно да
Коментари Харесай

Шефът на „Гранична полиция“ за убитите полицаи: Не е моментът да се посочват виновници


„ В днешния ден изрично мисля, че не е удачно да се приказва за това и да се търсят аргументи или да се показват отговорни лица “. Това сподели пред bTV Росица Димитрова, шеф на „ Гранична полиция “, в отговор на въпрос дали нейната работа има виновност за случая, при който рейс с мигранти удари и умъртви двама служители на реда в Бургас.

Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев разгласи през вчерашния ден, че служителите на реда са починали, тъй като „ Гранична полиция не си е свършила работата и изиска оставката на зам.-директора Деян Моллов.

Димитрова подсети, че рейсът е бил засечен от три патрула на службата, които са пробвали да го спрат, само че водачът не се е подчинил.

„ Тоест мога да кажа, че региона през на прекосяването на този рейс – от зоната на Малко Търново, където знаем, че са натоварени мигрантите, до мястото на злополуката – ние сме наситили с наличие “, акцентира шефът на „ Гранична полиция “.

Тя е безапелационна, че чиновниците са добре готови за работата на терен.

„ В огромната си част тези хора са доста смели, тъй като работят в доста сложни условия, работят непрекъснато в разнообразни метеорологични условия. Срещу тях са групи мигранти, подготвени на всичко, с цел да преминат през България и да отидат към Западна Европа “, добави Димитрова.

Гледайте повече във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР