В днешната статия ще разбереш за какво служи и как

...
В днешната статия ще разбереш за какво служи и как
Коментари Харесай

Сигнали за повредено делко

В днешната публикация ще схванеш защо служи и по какъв начин действа делкото. Какви са най-често срещаните проблеми, които може да аргументи делкото на автомобила при щета, както и за какво да избереш онлайн магазин при покупката на втора ръка делко?
Ще стартираме с един доста забавен факт: е станало нарицателно име за автомобилната част, наречена прекъсвач-токоразпределител, като думата в действителност е име на американска компания, която е производител на тези и още автомбилни съставни елементи.

 За какво в действителност служи делкото?
За да се възпламени въздушно-горивната примес в цилиндрите на бензиновия мотор е нужна токова искра, която се подава от свещите.
За всеки от цилиндрите има предопределена по една свещ, само че за оптималната работа на мотора е належащо токовата искра да се подава в подобаващ ред, за което е виновен прекъсвач-токоразпределителя или по този начин нареченото делко.
То е поместено в специфична дистрибуторна капачка, в която са планувани отвори за пробутване на високоволтовите кабели.
 
Сигнали за развалено делко:
Делкото е едно от най-слабите звена на запалителната система на автомобила, заради високото натоварване, на което е подложен и заради градивните му особености. Съществуват някои признаци, показващи възможност за щета на
прекъсвач-токоразпределителя и те са:

  – Двигателят не започва вярно
Двигателят изисква електрическо зареждане, с цел да започва. Чрез превключвателя за запалване батерията би трябвало да обезпечи искра посредством запалителна свещ, която възпламенява горивото в мотора. Ако моторът не започва вярно, това може да е симптом за развалено делко. Най-често срещаният проблем, който ще имаш, е „ тракване “, когато завъртиш ключа и се опиташ да запалиш автомобила.Това значи, че няма задоволително ток в системата.
– Проблем с батерията
Ако имаш проблеми с батерията, не я сменяй без да провериш електрическата система на автомобила.
– Фаровете и останалите светлини не работят вярно
Светлините на твоя автомобил са едно от най-важните неща, които електрическата система управлява. Мигачите, стоп-светлините и фаровете те пазят на пътя, а вътрешното осветяване и лампите подсигуряват, че можете да виждаш добре при слаба или никаква светлина.
Ако електрическата система на автомобила не действа добре, може да забележиш, че разнообразни светлини стартират да бледнеят.
– Миризма на горяща пластмаса
Ако усещаш миризма на изгоряла пластмаса, би трябвало неотложно да спреш автомобила. Това е сигурен симптом за електрическа нередовност или късо съединяване, изключително в случай че се появи дружно с приглушени светлини, изгорели предпазители и проблеми със завъртането или стартирането на колата.
 
Какви модели делкота ще откриеш в Carco.bg?
В обявите на онлайн магазин Carco.bg са налични разнообразни елементи за коли втора ръка и по-специално делко за обособените марки коли. Също по този начин при избора има значение дали транспортното средство е вид седан, кабриолет, купе и така нататък Всички те са доставени от тествани снабдители и в допълнение, за нараснала сигурност, ние правим обособени вътрешни проби и огледи на положението на всяка част, тъй че да сме сигурни, че предлагаме оптимално качествени елементи на най-достъпни цени.
 
Защо да избереш Carco.bg?
Ние предлагаме делко за необятна гама от марки и модели коли, както и други части за коли. В същото време, уеб сайтът ни е извънредно подсъзнателен за навигация и работа, предлагайки всички базови функционалности за избор, като обособени филтри за бързо подбиране на избрани артикули.
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР