В ДКЦ Свети Георги в Пловдив вече функционира . Той

...
В ДКЦ Свети Георги в Пловдив вече функционира . Той
Коментари Харесай

ДКЦ в Пловдив разкри специализиран COVID кабинет за прегледи

В ДКЦ " Свети Георги " в Пловдив към този момент действа. Той обслужва пациенти със подозрение за коронавирусна зараза, без значение дали са ориентирани от персоналния доктор, или сами са решили да потърсят консултация. Това оповестяват от Областния спешен щаб в Пловдив. Кабинетът обслужва пациенти в интервала от 08:00 ч. до 16:00 ч. от понеделник до петък. Входът е от към северната страна на постройката, етаж 2.
" Сформирани са няколко екипа от личен състав на ДКЦ " Свети Георги ", които включват доктор, здравна сестра и санитар. По преценка на лекаря, пациентите ще бъдат насочвани за рентгенова фотография, лабораторни проучвания или ще им се прави бърз антигенен тест ", изясни шефът на здравното заведение доцент лекар Силвия Цветкова. Гражданите, изкарали COVID-19, могат да бъдат ориентирани към клинична лаборатория за осъществяването на тест за антитела IgM и IgG, прецизират от ДКЦ „ Свети Георги “.
 Огнище на Коронавирус във плантация за норки във Франция Огнище на Коронавирус във плантация за норки във Франция
Френски специалисти откриха първото огнище на заболяването норка COVID-19 в страната, по отношение на което 1 000 от тези животни ще бъдат унищож...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР