В директен сблъсък с протестиращите в сряда вечер влезе депутат

...
В директен сблъсък с протестиращите в сряда вечер влезе депутат
Коментари Харесай

Извънредно! Протестиращи нападнаха Марешки ВИДЕО

В пряк конфликт с протестиращите в сряда вечер влезе народен представител и водач на партия "Воля " Веселин Марешки, който беше тръгнал пеш към постройката на Българска национална телевизия на улица "Сан Стефано ". На "Орлов мост " към него полетя стъклена бутилка, съобщи България Он ЕР.

Все отново Марешки направи опит да беседва с един от протестиращите.

"Одобрявам го и аз съм "за " всички да си вървят, аз съм "за ", сподели той. Но това не потуши недоволството на други.

След присъединяване си в публичната телевизия, Марешки съобщи, че депутатите от партията му са подготвени във всеки един миг да подадат оставка, само че изрази подозрение, че това би решило проблемите.

Вижте екшъна в линка

https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/200060-direkten-sblasak-mezhdu-mareshki-i-protestirashtite?fbclid=IwAR2BJTGRZf9xXdDmJne9minmlFx3okh-T8OwSJmQZU1JCUz86F9Jao4Q73I

Припомняме, че както БЛИЦ писа на 22-я ден от митингите група хора стартира да мята яйца и домати пред постройката на Министерски съвет. Този път яйцата си бяха напълно елементарни, кокоши, откакто предния път се раздаваха пъдпъдъчи и се появиха мнения, че е напряко грехота това разточителство.

Двама от "Отровното трио " - Арман Бабикян и Николай Хаджигенов, персонално раздаваха яйца на съмнителни субекти, наподобяващи повече на ентусиасти и провокатори, в сравнение с мирни протестиращи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР