В Деня на влюбените зрителите на Нова ще видят първите

...
В Деня на влюбените зрителите на Нова ще видят първите
Коментари Харесай

Знам, че мога да пея: Дарин Ангелов

В Деня на влюбените феновете на Нова ще видят първите звездни преобразявания в юбилейния 10-и сезон на „ Като две капки вода “. Един от тях е артиста от Народния спектакъл Дарин Ангелов, който следва да гледаме и в новия БГ сериал “Лъжите в нас “.

„ Дъщеря ми е огромен почитател на предаването. Следи го, гледа го и се радва, защото познава огромна част от участниците в него. Голямото й предпочитание е тати да взе участие в „ Капките “. Няколко пъти и обяснявах, че би трябвало да бъда поканен. Когато получих поканата, един от първите, които научиха, беше Дария и репликата й беше: „ Тати, ще бъде епично! “. Щастлива е доста. Разбира добре, че не мога да предпочитам каква ария иска ми се падне “, споделя в студиото на „ Събуди се “ Дарин Ангелов за първата реакция на обичаната му щерка.

„ Трудно съумявам да откривам време за нея в доста задължения, само че имаме мощна и мъчно обяснима връзка сред нас. Намирам време и за нея. „ Капките “ започват на 14 февруари, само че уговорката към предаването стартира по-рано. В развой на подготовка сме, с цел да може на следващия ден да започва с гръм и тропот, само че се старая оптимално да съм предан на щерка ми “, добавя Дарин. „ Не знам по какъв начин съумявам, само че ще употребявам клишето, че „ когато има предпочитание, има и метод “. Истината е, че доста неща съм отказвал, с цел да бъда край нея, само че доста неща съм приемал поради нея. Самият аз нуждая се от контакта сред нас и се зареждам посредством нея. Тя ми е най-голямото зарядно устройство и без нея няма да устоя на цялото това бягане. “

„ Ще издам една дребна загадка. Дъщеря ми има малко присъединяване в сериала, който скоро потегля в ефира на Нова „ Лъжите в нас “. Много се вълнуваше когато го снима и се вълнува в очакване на излъчването му. Да, потегля по стъпките ми. Вчера беше шокиращо и за мен, до момента в който и приготвях закуска, чух по какъв начин тя свири на детското си пиано, само че се получава мелодия. Сама си търсеше бутоните по пианото, с цел да изсвири „ Мила, моя мамо “. Изненадан бях и се пръсках от горделивост. Не се тормозя, че потегля по стъпките ми, защото желая да тръгне по пътя, който тя желае. В различен миг може да направи завой и да тръгне в друга посока. Нямам мисъл да я блъскам към нещо съответно. Искам тя посредством любознания да разбере кое и е най-интересно в този живот и да тръгне да го преследва. Работата ми е единствено да я поддържа “, разкрива мощната връзка, която има с 5-годишната си щерка Дария артистът.

„ Не желая да ми се падат актьори, които нямат изпяване като Уитни Хюстън, Марая Кери, Георги Христов. Това са гласове, които звучат прелестно, само че нямат стигане. Но в случай че ми се паднат, се мятам в багра с главата напред. Мъжете са актьорите в предаването, а дамите са певиците и съгласно мен ние актьорите имаме малко по-голям късмет, тъй като въпреки всичко това е шоу за фалшификати. Кой най-близко ще се приближи до облика и да хване детайлите на актьора, който пресъздава. Певиците са коя от коя по-силна и допускам, че те ще наблегнат повече на вокалните умения “, разяснява възможностите за триумф и достигането до край.
„ Знам, че мога да пея, само че в никакъв случай не съм имал самочувствие и не съм се възприемал за артист. Това е освен това от това да възпроизведеш вярно някакви тонове. Истинските музиканти и артисти са забъркани от друго тесто “, признава и разяснява опциите си артистът.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР