В деня на професионалния Ви празник бих искал да изразя

...
В деня на професионалния Ви празник бих искал да изразя
Коментари Харесай

Министърът на туризма поздрави екскурзоводите за професионалния им празник

В деня на професионалния Ви празник бих желал да изразя признателността ни за Вашия труд и професионализъм. В изискванията на поредност от извънредно сложни спешни години за туризма в международен мащаб и у нас, които доста тежко засегнаха работа на екскурзоводите, благодарим за напъните, които положихте и продължавате да полагате, с цел да оставяте отлични усещания и позитивен спомен за България от визитите на гостите на нашата страна. Така служебният министър на туризма поздрави екскурзоводите за професионалния им празник, оповестиха от пресцентъра на Министерството на туризма

Ето целия текст към обръщение: 

" Оценяваме значимото място на екскурзоводите в туристическата екосистема и благодарим за напъните Ви да представяте изключителното естествено и културно завещание на нашата страна по най-хубавия вероятен метод, че споделяте знанията си и изразявате пристрастеността си в работата си.

Надяваме се, че още веднъж ще бъдете усмихнатото и приветливо лице на българския туризъм тази година и тя ще Ви донесе повече пътешественици, искащи да открият България посредством вас. Вашата работа като посланици на дестинация България и напъните Ви са високо ценени.

Развитието на туристическия бранш в България, задържането на нашите обичайни посетители и привличането на нови е задача на всички заинтригувани страни.

Аз и моят екип показваме поддръжка и предпочитание да продължим да работим взаимно в условия на деен разговор с професионалните организации на екскурзоводите.

Оставаме в подготвеност за намиране на решения на всички провокации, пред които времето и събитията ни слагат.

Пожелаваме Ви здраве, благополучие, задоволство и доста нови професионални триумфи! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР