В деня на парламентарния вот кметът на Варна и областен

...
В деня на парламентарния вот кметът на Варна и областен
Коментари Харесай

Иван Портних: Гласувах да спрем чудовищната инфлация, която изяжда доходите и спестяванията ни!

В деня на парламентарния избор кметът на Варна и регионален водач на Политическа партия ГЕРБ Иван Портних упражни правото си на глас в 175 секция в дирекцията на курорта Златни пясъци.

" Гласувах да спрем чудовищната инфлация, която изяжда всеки ден приходите и спестяванията ни! Гласувах за спокойни дни и сигурност за хората, развиване на бизнеса, развиване на Варна “, сподели кметът Иван Портних след гласуването.

Той уточни, че имаме потребност от устойчиво държавно управление, а страната да продължи да бъде сътрудник на нашия град. Да имаме държавно управление, което да спре хаоса! За развиването на Варна е значимо да се направи обещаното и плануваното за Галата, Аспарухово, Боровец, Добрева чешма, Виница, Ален мак, Кайсиева градина, Владиславово, Младост, Възраждане, Трошево, Гръцката махала, Левски, Траката и селищните формирания. Да се приключи Автомагистрала " Хемус “ и Автомагистрала " Черно море “, да се построи модерната Индустриална зона, която ще обезпечи нови работни места и по-високи приходи.

За Варна са планувани разширението на бул. " Цар Освободител “ и градската железница –за бърза връзка на центъра с Младост и Владиславово, с летището и Индустриалната зона. Изграждането на нова инфекциозна и нова детска болница, построяването на още детски ясли и детски градини са измежду целите. В поддръжка за моторните спортове, само че и за повече сигурност и сигурност по улиците на Варна да се построи автомобилна писта и мотописта.

Варна да има нови зелени градски зони, да се разшири Аспаруховият парк и да се трансформира във втората Морска градина, да се построят скейт парк в Аспарухово и скейт площадки в регионите. Да посрещнем новите 60 електробуса за градския превоз. Да се построи новата постройка на Математическата постройка, библиотеката да има нов дом, да се построят нова зала за театрални изкуства и нови спортни обекти ", изреди кметът дългия лист с значимите планове за морската столица, чиято реализация беше блокирана през последните година и половина-две от служебните държавни управления и последния постоянен кабинет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР