В Деня на народните будители – признателност към всички български

...
В Деня на народните будители – признателност към всички български
Коментари Харесай

Борисов: Всеки един човек във времена на криза и епидемия може да е будител

" В Деня на националните будители – благодарност към всички български просветители, духовници и герои. Будителите не са единствено хора от предишното. Има ги и през днешния ден, те са тук измежду нас ", написа по случай днешния празник в своя профил в обществената мрежа Фейсбук министър председателят Бойко Борисов.

" Всеки един човек във времена на рецесия и зараза може да е будител. Това най-добре го демонстрират българските лекари и учители. Със своята отдаденост и всеотдайност в тази тежка и необикновена обстановка, те заслужават реверанс и признателност. Хората на изкуството не престават да творят. Да вършат живота ни пълностоен. Българският бизнес е все по-иновативен и бързо се приспособява, колкото и мъчно да е ситуацията ", добави той.

В този тежък интервал приканвам всеки един да бъде на първо място виновен, да бъде будител пред себе си и обществото. Само с общи старания може да създадем по този начин, че след време идните генерации да се гордеят с нас, по този начин както ние се гордеем с нашите прародители. Винаги има решения, постоянно има излаз! Историята не помни тези, които не са могли да ги намерят. Историята помни достойните и тези, които не отстъпват пред провокациите. Нашите будители са тъкмо такива!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР