В Деня на детето УНИЦЕФ България, в партньорство с Министерството

...
В Деня на детето УНИЦЕФ България, в партньорство с Министерството
Коментари Харесай

По случай 1 юни: УНИЦЕФ стартира безплатно приложение за родителите в България


В Деня на детето УНИЦЕФ България, в партньорство с Министерството на здравеопазването, показва приложението „ Беббо “.

То е на български език и е гратис. Създадено е да поддържа родителите в грижите за децата в първите години от техния живот – от раждането до първия образователен ден.

Мобилното приложение съдържа експертни препоръки за редица въпроси, свързани с детското здраве и развиване. В него родителите могат да открият информация за кърменето, храненето и опциите за ранно учене.

„ Беббо “ им разрешава да проследят основни моменти от развиването на детето, като записват напредъка в растежа, наблюдават имунизационния календар и вкарват информация за поставените ваксини и здравните прегледи на детето.

Чрез образци в специфични видеа родителите могат да ревизират какви са основните достижения на детето за съответната възраст и да получат насоки по какъв начин да подтикват развиването му. Приложението предлага и доста хрумвания за игри, които подкрепят ученето, развиването и обществените умения на децата, както и публикации с рекомендации по разнообразни тематики, написани от специалисти.

Съдържанието на приложението може да бъде персонализирано съгласно възрастта на детето. „ Беббо “ може да се употребява по едно и също време от двамата родители за едно или повече деца.

Приложението е районна самодейност на УНИЦЕФ и към този момент е помогнало на над 70 000 родители в 11 страни в Европа и Централна Азия.

Може да изтеглите „ Беббо “ от:


За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР