В Деня на българската просвета и култура мустакът на републиката

...
В Деня на българската просвета и култура мустакът на републиката
Коментари Харесай

Милко Калайджиев с близнаци абитуриенти, стяга тежко тържество

В Деня на българската култура и просвета " мустакът на републиката " - артистът Милко Калайджиев, още веднъж ще си спомни страстите от абитуриентския бал. Заедно със брачната половинка си Маргарита ще посрещат посетители за завършването на междинното обучение на своите близнаци - Алекс и Антонио, оповестява " Марица ".
Балът на двамата ще бъде в Хасково, където те учиха в езиковата гимназия “Проф. доктор Асен Златаров”. Този момент сигурно още веднъж ще ме върне в ученическите години, показа известният артист.

Уникален тест разкрива каква жена сте съгласно формата на червилото ви!

Преди дни бащата участва на изпращането на близнаците си Алекс и Антонио в гимназията. Фолкзвездата от Свиленград незабавно беше разпознат от свои последователки на тържеството. Появата му провокира възторг измежду възпитаници и родители. Гимназистки си направиха закачливи селфита с артиста на шлагера " Я елате, пиленца, при батко ", а той се почувства като че ли е на фотоси за следващото си хитово видео.

Калайджиев е горделив татко на трима синове. Най-големият към този момент живее независимо. Близнаците му зрелостници скоро също ще излетят от бащиното гнездо. Алекс и Антонио приключиха в паралелка с проучване на немски език. Те признават, че нямат желание да следват стъпките на татко си.

Алекс мечтае да се изучи за доктор, а Антонио желае да стане проектант. Иска да учи не къде да е, а в Милано. Избрали са си съществени и много сложни специалности, нека съумеят, надява се фамозният им татко.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР