В Деня на българската Независимост, с военен ритуал на историческия

...
В Деня на българската Независимост, с военен ритуал на историческия
Коментари Харесай

Цветанов: Независимостта е отговорност и задължение

В Деня на българската Независимост, с боен обред на историческия Царевец във Велико Търново бе повдигнат националният трикольор.

Отслужен бе и празничен богослов. От името на ГЕРБ ръководителят на ПГ на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила сервира венец пред Пирамидата на Независимостта. Заедно със заместник-председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, евродепутата Ева Майдел, министъра на районното развиване и благоустройство Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и... към профила, министъра на енергетиката Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967... към профила, обществения министър Бисер Петков Бисер Петков е министър на труда и обществената политика. Роден е на 6... към профила, кмета на Велико Търново и стотици жители, Цветанов сведе глава пред делото на нашите доблестни предшественици, посветили живота си на идеята за отбрана на българския интерес и осъществили националния идеал за самостоятелна страна.

„ В ден като днешния би трябвало да си дадем сметка, че с изключение на независимост и привилегия, Независимостта е отговорност и обвързване! Преди 109 години Независимостта ни става факт, с помощта на вътрешнополитическото единодушие и публично единство. Нека през днешния ден бъдем образец за младите българи, да ги учим на родолюбие, отговорност и национално самочувствие, тъй като нашата задача е, на собствен ред да подсигуряваме, че идните генерации ще градят живота си в среда на сигурност и благополучие “, разяснява Цветан Цветанов, представен от пресцентъра на ГЕРБ.

Малко преди този момент ръководителят на ПГ на ГЕРБ, дружно със своите сътрудници, уважи паметта на Цар Калоян. Те се поклониха пред гроба на великия български държател, който се намира в двора на храма „ Св. 40 мъченици “. По-късно те участваха и на освещаването на бойното знаме на Националния боен университет „ Васил Левски “ и знамената на държавни и общински институции, образователни заведения и неправителствени организации.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР