В Делхи родители на бебе, смятано за мъртво, откриха, че

...
В Делхи родители на бебе, смятано за мъртво, откриха, че
Коментари Харесай

Покъртителен случай с новородено бебе в Делхи

В Делхи родители на бебе, считано за мъртво, откриха, че то е живо безусловно, преди да се извърши кремирането му, заяви Sputnik International.
Служители на медицинския център Max Hospital оповестиха на роднините, че един от близнаците се е родил мъртъв, а вторият би трябвало да бъде включен към уред за изкуствена вентилация на белите дробове. Медиците поискали от родителите 1500 $ за първите три дни от лекуването в клиниката, а всеки идващ ден би коствал по още 775 $. При това бебето трябвало да остане в болничното заведение три месеца.
Но след 6 часа, малко преди самата кремация, родителите забелязали, че единият от пакетите се движи.
„ Скъсахме плика и открихме,...че детето диша “, описа дядото на момчето. Семейството незабавно откарало бебето в близката болница. В момента положението му се прави оценка като устойчиво.
Индийският здравен министър Джагат Надда окачестви случая като „ трогателен “ и наредил на столичната администрация да се заеме със случая и вземе нужните ограничения.
Местните правоохранителни органи към този момент са подхванали следствие.
В клиниката Max Hospital описаха, че детето било предадено без никакви признаци на живот, а лекарят, позволил грешката, е в отпуска.
В болничното заведение също признават, че са потресени от случилото се. В нейно известие се споделя, че лекарите „ са в непрекъсната връзка с родителите и им оказват цялата нужна помощ “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР