В Декстър: Нова кръв“ откриваме Декстър Морган, който живее под

...
В Декстър: Нова кръв“ откриваме Декстър Морган, който живее под
Коментари Харесай

Продължение на сериала „Декстър: Нова кръв“ започва по FOX

В „ Декстър: Нова кръв “ откриваме Декстър Морган, който живее под подправеното име Джим Линдзи в дребното градче Айрън Лейк, Ню Йорк, до момента в който останалата част от света счита, че е умрял в драматичен случай с лодка по време на вихър в Маями. Той е потиснал тъмния си сателит, към този момент не се вслушва в апелите му за кръв и живее във самоограничение в продължение на цели 10 години. Никой не би предположил, че е бил сериен палач, оставил стотици тела зад себе си. Сега работи в магазин за строителни артикули и има другарка (Анджела Бишъп), която е шеф на полицейското ръководство в Айрън Лейк.

Изглежда, че държи всичко под надзор, когато 16-годишният му наследник Харисън идва в Айрън Лейк, с цел да търси отговор на въпросите за какво татко му е инсценирал гибелта си и го е изоставил преди съвсем 10 години. Изведнъж скромният мубезпроблемен живот излиза отвън надзор. Той се поддава на тъмния си сателит, което сигурно ще го докара до конфликт с Кърт Колдуел, авторитетна и обичана персона в Айрън Лейк.



Ще успее ли Декстър да бъде по едно и също време сериен палач и грижлив татко, до момента в който поддържа връзка и с началника на полицията? И дали синът му, който също като Декстър е видял убийството на майка си, ще чуе сирената на личния си черен сателит? Ако е по този начин, то Декстър е идеалният татко за Харисън.

В функциите: Майкъл Хол, Джулия Джоунс, Дженифър Карпентър и други



Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР