В дългата си до земята златна рокля, цялата обшита с

...
В дългата си до земята златна рокля, цялата обшита с
Коментари Харесай

Вижте най-бляскавата абитуриентка за 2017 година – Константина Бухлева, цялата в злато и искрящи диаманти

В дългата си до земята златна рокля, цялата обшита с блестящи диаманти – Константина Бухлева блестящо се откроява от общия декор на тълпата, събрала се пред Пантеона в Морската градина на Бургас, написа " Флагман ".

Красивата абитуриентка събра погледите на стотиците съученици и родители, пристигнали да отпразнуват паметния за всеки дванайсетокласник момент.

В прощалната с ученическите години вечер, Константина получи и подарък от фамилията си чисто нов C-class Mercedes. Лъскавото украшение чака своята собственичка в шоурума в Бургас.
За да се задоволят високите условия на девойката, бе и неотложно наемането на безценен VIP апартамент в Слънчев Бряг.

С роклята си по последна миланска мода и скъпи бижута и аксесоари Константина Бухлева сама по себе си представляваше изключителна драгоценност, която не би могла да бъде настанена в треторазрядни със подозрително качество на обслужване хотели.

Елитната абитуриентка от дребна е съкровището на мама и баща Бухлеви. За принцесата си те не пожалиха средства и обезпечиха бал за какъвто сме слушали да се споделя единствено в историите за аристократичните европейски фамилии и милионерите оттатък океана.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР