В далечният изток на Русия между 71 и 73% подкрепят

...
В далечният изток на Русия между 71 и 73% подкрепят
Коментари Харесай

Милен Керемедчиев: Има съпротива срещу Путин, но е трудно да се говори за преврат

" В далечният изток на Русия сред 71 и 73% поддържат войната в Украйна, защото им промиват мозъците с агитация. Те считат, че дейностите на Русия са оправдани. По-заможните и интелигентните руснаци бягат от Русия, те са хиляди. Това съобщи дипломатът Милен Керемедчиев за " Твоят ден ".

По думите му съпротивата към Путин е общо въодушевление, само че е мъчно да се приказва за прелом. " Пред него стои алтернативата дали да усили контингентите, засилвайки напъните си или да прибегне до сирийския сюжет - съсредоточаване на войските в огромните градове, не толкоз завладяване на земи ", уточни той. И добави, че сирийските доброволци, които ще се бият за Русия, са част от този сюжет. За него те ще бъдат употребявани като " пушечно месо " за завладяване на Киев.

От своя страна журналистът Емил Спахийски счита, че елитът в Русия е сплескан и натъпкан в ъгъла. Това, което направи журналистката с плаката в съветската телевизия демонстрира, че има хора, които в действителност са срещу Путин. В обществените мрежи се съмняват в искреността й, съгласно украинските медии това е вътрешна Кремълска опозиция. Затях това е предсказка за прелом.

" Това може да стане единствено, в случай че службите застанат на страната на различен, само че нямаме учредения да считаме по този начин сега ", акцентира той.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР