В дълбочина смътно се долавя едно почти инстинктивно неприемане на

...
В дълбочина смътно се долавя едно почти инстинктивно неприемане на
Коментари Харесай

Психиатър за протестите: Няма смислен разговор за недоволството

„ В дълбочина неясно се долавя едно съвсем инстинктивно неприемане на метода, по който е устроена страната и едно разбиране, че тя е несправедлива – методът, по който се разпределят нещата не е обективен, хората жадуват за правдивост ”.
Това уточни в предаването „ Лице в лице” психиатърът доктор Любомир Канов.

У нас не може да се приказва общо за „ протест”, а по-скоро за няколко разнообразни митинга, които се отличават между тях и като организация, и като мотивация и като ползи, които се крият зад някои от тях. В същото време няма логичен диалог за недоволството, което се усеща у хората и което ги трансформира в стачкуващи.

„ Ако бях от ДАНС щях да проверявам дали има интервенция в митингите доста деликатно “, съобщи психиатърът запитан дали счита, че има външна интервенция в митингите.

В същото време, тематиката за митингите не участва в дневния ред на политиците по съответен метод,те приказвам „ към тематиката “, счита психиатърът. „ Не чух нито един логичен диалог, в това число и в студиата, за това какво в действителност стои зад всичкото това недоволство”, означи доктор Канов, като даде образец с проблемите на онкоболните, които журналистката Албена Ивайлова разказа в последния си текст, преди да почине от рак.

Той акцентира, че би трябвало да се приказва и работи по тематики като „ раздутия административен щат, беззаконието и неналичието на правдивост в съдебно-полицейско-прокурорската система” и „ тази некадърност да се разрешат проблемите със здравеопазването”.

" Между тях има мерзавци, има и почтени хора, които са хванати в паяжините на едни властови силови полета, които в действителност деформират тяхното лично държание и се трансформират в подигравка на себе си несъзнателно ", съобщи Канов, запитан какви хора са българските политици?
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР