В чужбина се покри Андреа след раздялата с Кубрат Пулев.Певицата

...
В чужбина се покри Андреа след раздялата с Кубрат Пулев.Певицата
Коментари Харесай

Андреа се покри в чужбина

В чужбина се покри Андреа след раздялата с Кубрат Пулев.

Певицата не може да превъзмогне обстоятелството, че е останала без мъж до себе си. Андреа и Кобрата бяха дружно в продължение на 12 години.

Една от най-одумваните всемирски двойки постави завършек на взаимоотношенията си, като за раздялата заяви певицата с малко изказване в обществената мрежа.

Неясна остава повода за краха на връзките им, защото до този миг нито един от двамата не е приказвал публично по тематиката.

Ден откакто стана ясно, че не са двойка, Андреа се покри. Певицата не дава отговор на телефонни позвънявания. Не разгласява и фотоси в обществените мрежи, където нормално е доста дейна. По информацията на България Днес от нейния екип Андреа е в чужбина и на този стадий е решила да не разяснява нищо за персоналния си живот.

Певицата е отменила и всичките си участия, като до края на месеца няма нито една изява. Тя не желае да се появява в общественото пространство, тъй като всеки въпрос ще бъде за края на връзката й с Кобрата. За разлъка сред двамата се приказва от месеци, само че двамата ловко пресичаха всички вероятни спекулации.

Още по-странно е, че оповестението на раздялата пристигна единствено седмица откакто се появиха техни общи фотоси. Двамата са били кумове на женитба на морето на другар на Кобрата и наподобяват повече от щастливи.

Какво се е случило във съдбовната седмица не се знае, до момента в който някой от двамата не проговори публично.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР