В читалище Съгласие - 1869 официално беше представеналистата с кандидати

...
В читалище Съгласие - 1869 официално беше представеналистата с кандидати
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Плевен: Без АМ “Хемус“ и пътя Ботевград - Видин, Северът няма никакъв шанс

В читалище " Съгласие - 1869 " публично беше представеналистата с претенденти за народни представители на Коалиция ГЕРБ-СДС за 15-ти МИР - Плевен.

Лидерът на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов се базира на информация на „ Евростат “, съгласно която инфлацията в България е повишена четири пъти по отношение на миналата 2021 година

„ Четири пъти, вие, ние сме обеднели. Това няма да го чуете по медиите, тъй като не е хубаво. Това потвърждава тоталния неуспех в последните две години на всички ръководещи, изключително на финансовите министри.

До в този момент щяхме да сме подминали Плевен, около Полски Тръмбеш щяхме да сме стигнали Търново и от Белокопитово щахме да свържем Търговище с Търново “.

Бойко Борисов разяснява намаляването на мандатите за народни представители в Плевен и Северозападна България:

„ Намалиха мандатите в Цяла Северозападна България, до Добрич в това число, тъй като обезлюдяват, и даваме мандатите на София, която мина два милиона поданици “.

Колкото по-бързо бъдат приключени Автомагистрала " Хемус " и пътят Ботевград-Мездра-Враца-Монтана-Видин, толкоз по-бързо България ще се изравни сред Юга и Севера.

“Без Автомагистрала “Хемус “ и този път в Северозападна България, просто Северът няма никакъв късмет “, съобщи Борисов.

Той предизвести, че в Държавния бюджет има " чудовищни дупки “ - седем % недостиг, милиарди задлъжнялост и неспособност на страната да заплати обществените действия.

„ За следващ път приканвам президента да изкара финансовото положение на страната – то е в злополука! ".

Бойко Борисов сподели още, че България не е в криза единствено поради войната в Украйна, тъй като оръжейните фабрики " бълват 5-6 милиарда ". С тях и поради това, че страната ни е огромен експортьор на чист ток в Европа, се цялостни бюджетът сега.

Относно акциите на съперниците, водачът на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов сподели:

„ Къде са цялостните зали на другите, къде са им срещите, къде са им политиките. Те знаят, че всяко проявление им е вреда.

Те знаят, че ГЕРБ изрично бие и Политическа партия и Демократична България, и всички останали! “.

Водачът на листата в Плевен Пламен Тачев акцентира, че единствено ГЕРБ-СДС може да сформира стабилно държавно управление, което да води страната по пътя на постоянното развиване.

„ Скъпи плевенчани и сътрудници от листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили! Успех на всички на 2 април с верния номер 2, за една по-добра, по-успешна още веднъж постоянна и сигурна България с водач Бойко Борисов “.

Купуването и продаването на гласове е престъпление
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР