В читалище Братство 1869“ гр. Кюстендил бе официално представена иновативна

...
В читалище Братство 1869“ гр. Кюстендил бе официално представена иновативна
Коментари Харесай

Иновативна интерактивна маса от най- ново поколение е вече на разположение в читалище Братство

В читалище „ Братство 1869 “ гр. Кюстендил бе публично показана новаторска интерактивна маса, закупена в границите на план „ Европейски Съюз на младите “ съфинансиран от Европейския съюз, Програма „ Еразъм+ “. Интерактивната маса ще може да бъде употребена от посетителите на читалището, за търсене на разнообразна информация, онлайн, за осъществяване на интерактивни събития и образования онлайн и офлайн.

Интерактивната маса е от най-ново потомство и е иновация за община Кюстендил.Тя съчетава всички съставни елементи на интерактивната дъска, проектора и компютъра в едно устройство - вграден компютър, мобилна стойка за елементарно преместване в разнообразни зали, опция за работа в хоризонтална и отвесна позиция, съвместима за работа с всевъзможен вид програмен продукт, мулти-тъч екран, както и писане по екрана с ръка или специфичен маркер.



Чрез новата облага младежите на община Кюстендил ще получат достъп до в допълнение новаторско консултиране и образование, което да разшири техния светоглед и да им отвори по-широко вратите към тяхната бъдеща реализация.

Сред гостите на събитието бяха кметът на Община Кюстендил Петър Паунов и секретарят на Община Кюстендил Светослав Василев.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР