В чисто нов тузарски комплекс се нанесе тв водещият Николаос

...
В чисто нов тузарски комплекс се нанесе тв водещият Николаос
Коментари Харесай

Цитиридис избяга от панелката в Дружба след първата заплата

 В чисто нов тузарски комплекс се нанесе тв водещият Николаос Цитиридис. Още след края на първия месец в новото си шоу, известния актьор решил да напусне гарсониерата в столичния квартал " Дружба ".

Цитиридис и котката му към този момент населяват 3-стаен апартамент в затворен комплекс край Витоша. Николаос избрал мястото, с цел да може да си почива пълноценно след натоварения ден в малкия екран.

А съседите му в " Дружба " по през целия ден крещели и слушали мощна музика, без да му дадат и момент успокоение, написа " България през днешния ден ". Додо, както го назовават околните му, към този момент е осветил жилището. През уикенда той събрал тайфата и вдигнал празненство във връзка новия си дом.

Луксозният комплекс е извънредно тузарски и разполага с куп улеснения. Сред тях са басейн, фитнес, под земята паркинг и денонощна защита.

Наемът за сходен парцел е към 1000 лв. на месец, което въобще не тормози известния водещ. Той прибира по 8 бона от шоуто си на месец, като с изключение на водещ е и сценарист на предаването.

Николаос обаче не счита дълго да живее на квартира. Актьорът мечтае един ден да си купи личен дом и към този момент заделя част от заплатата си за задачата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР