В четвъртия сезон на "Откраднат живот" лекарският екип на болница

...
В четвъртия сезон на "Откраднат живот" лекарският екип на болница
Коментари Харесай

Любовницата на Вергов разбла сърцето на Калин Терзийски

В четвъртия сезон на "Откраднат живот " лекарският екип на болница "Св. Кирил " се снабди с ново попълнение в лицето на актрисата Диана Димитрова. А в последните серии чаровната уроложка доктор Огнянова лека бавно съумява да разтопи леденото сърце на шефа - доцент Банков, в чията кожа се вписа секссимвола Юлиян Вергов.

Освен сърцето на Вергов обаче, става известно, че прелестната Диана е разрушила и това на скандалния публицист Калин Терзийски. И тук към този момент не става въпрос за кино сюжети. Екранната държанка на Банков е имала връзка, която въпреки и относително къса, е оставила не просто драскотини, а цели бразди върху сърдечния мускул на ексцентрика Терзийски, разкри светското предаване на ПИК TV "Жълтите вести ".

В едно негово не доста остаряло вестникарско признание, 47-годишният квалифициран лекар-психиатър персонално разкрива съдбовната си обич с Диана. Но защото по това време 28-годишната Димитрова не се появява всяка вечер в ефир, никой не обръща внимание на мъчителното му самопризнание. А ето какво гласи то:

Освен актриса и разбивачка на сърца, Димитрова е още художничка и писателка на детски книжки… Но това са единствено част от лицата на надарената доктор Огнянова. Завършва НАТФИЗ единствено преди две години в класа на проф. доктор Атанас Атанасов и оттогава креативните й желания не са спирали. Снима основна роля във кино лентата "Спартак ", взе участие в сериали и реклами, в креативната й биография е и моноспектакълът "Въпреки всичко ". Самата актриса признава, че е от оскъдно семейство, в което през 90-те години се е случвало да нямат даже пари за самун.

Тези проблеми пред Диана през днешния ден не са дневен ред. Ролята й на красивата уроложката, разтопила ледения шеф Банков, сигурно й носи великодушни възнаграждения от продуцента на докторския сериал Евтим Милошев.

Източник: ПИК
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР