В четвъртия епизод на вълнуващото семейно риалити Смени жената“ 2,

...
В четвъртия епизод на вълнуващото семейно риалити Смени жената“ 2,
Коментари Харесай

Брутални обиди след участието на пловдивчанката на каишка, Чочо: Мърша

В четвъртия епизод на вълнуващото фамилно риалити " Смени дамата “ 2, който се излъчи довечера, феновете на bTV станаха очевидци на трагичен конфликт на два свята и замяна на съпруги с житейска философия и разбирания за фамилните взаимоотношения в двете крайности. Силно вярващо евангелистко семейство и ексцентрична двойка се впуснаха във вълнуващия обществен опит и размениха  съпругите си за една седмица, с цел да тестват друг модел на живот.

20-годишната Ангела, която през лятото стана известна с това, че приятелят й Чочо я води съвсем на всички места вързана на каишка, заживя живота на Беатрис - мощно вярваща в Бог грижовна брачна половинка и майка на две деца.

" Идва ми да го удуша, а каишката напряко.... ", сподели в един миг Беатрис за Чочо. Ангела пък изпадна в цялостен потрес, когато разбра, че би трябвало да се грижи не за едно, а за цели две деца - едното от които бебе.

" Ще почистим дружно " - думите са на Беатрис след известно общуване с изненадаха Чочо. " Излизаме дружно на дискотека " - това пък сподели Ангела на новия си мъж, който в един миг явно нямаше нищо срещу.

А Чочо бе с къс, само че пределно явен коментар, когато бе подканен да стане в 9,00 ч. сутринта, с цел да помогне в домашното разчистване: " Кой става толкоз рано бе, майна. Мърша. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР