В четвърти сезон на Игри на волята“ определено любовните взаимнотношения

...
В четвърти сезон на Игри на волята“ определено любовните взаимнотношения
Коментари Харесай

Разочарованието от любовта в „Игри на волята“

В четвърти сезон на „ Игри на волята “ несъмнено любовните взаимнотношения са водеща тематика. За повече от два месеца станахме свидели по какъв начин сред участниците се поражда същинско другарство, само че и... обич.

Най-пресният образец е първата обич за Александра Фейгин и Георги Янев. За него не можем да кажем, само че за нея - да. Тя показа, че не знае дали се е влюбвала до момента, а единствено, че е изпитвала благосклонности. И към днешна дата - публично любовта е реалност.
                 

Спекулациите за връзките сред участниците не спираха да валят от самото начало. Тъй като самите те не спираха да предизвикат със фотоси и видеа в обществените мрежи.

Двама души се отличиха изключително. Става въпрос за Димитър Лефтеров и Мирела Илиева . Още в самото начало на приключенското шоу те подпалиха слуховете и спекулациите, откакто остана ясно, че са някогашни гаджета. И по този метод тематиката за любовта стартира.
                 

Те попаднаха и в едно племе. Митко показа, че към момента обича хубавицата. А като основна причина за раздялата сред тях той уточни във визитката си, че е имало разминавания във вижданията - той е бил предан на работата, а тя по-скоро на заниманията. Но и загатна, че към момента я обича и с вяра показа, че пътищата им още веднъж могат да се слеят.
                 

Интересен факт е, че чаровницата е споделяла в свои лайфове в обществените мрежи, че двамата са си останали близки  и въпреки и да не са двойка, се поддържат, както на Арената, по този начин и в живота.
                 

Но любовта се трансформира . След началото на предаването Мирела прояви непредвидена непосредственост с различен участник в „ Игрите “ - Валери . Двамата започнаха да прекарват от ден на ден време дружно и близостта сред тях беше впечатляваща. Той обаче изненадващо напусна формата след оспорвана капитанска борба.
                 

А това се отрази освен на неговите съотборници, само че и най-много на инфлуенсърката с естествена хубост и сексапил . Тя реагира прочувствено и не можа да сдържи сълзите си. Ден след напускането му тя показа в обществените мрежи по какъв начин се чувства и какво изпитва към Валери.

А за мощните усеща и привързаността сред тях можем да съдим по прочувствения пост, който стартира с думите: „ Късаше ми се сърцето така, както се късаше и тогава... когато загубиш другар в тази изолирана среда, имаш възприятието, че си го изгубил вечно “, пише тя. А към края на поста приключва с думите - „ За мен ТИ значеше много в тази игра “.
                 

Коментарите на почитателите и на двамата заваляха, като главно почитателите обсъждаха какъв брой доста си отиват като двойка извън приключенското шоу. И несъмнено - надяват се сред тях наистина да има освен това в живота, освен другарство. Самият Валери показа след напускането от " Игрите ", че е свободен, само че спекулациите по тематиката по този начин и не стопираха.

Привързаността на Лефтеров към Мирела като че ли прозираше през цялото време.  28-годишният красавец от Велико Търново, с изваяно тяло и мускули, не стопира да трупа лайкове и коментари под всеки собствен пост в обществените мрежи. Той не крие, че е безусловно наясно по какъв начин наподобява и че притегля женските погледи, като постоянно получава скандални и неприлични оферти.

Но с изключение на мускули, той се открои от останалите участните и като положителното момче, което разтапя сърца. Освен с лъвско сърце на Арената, той се открои и с качества като човещина и съпричастност.

Но фантазията на почитателите се разпали още повече след сливането на племената, когато чровницата Мирела, Лефтеров и Мани попаднаха в един тим. И ненадейно сред Мани и Митко се усети непосредственост.
  Вкарвам диска, поставям ризка - Мани ми е близка
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР