В четвърти сезон лекарският екип на МБАЛ Св. Кирил се

...
В четвърти сезон лекарският екип на МБАЛ Св. Кирил се
Коментари Харесай

Излязоха любопитни подробности за живота на красавицата д-р Огнянова от "Откраднат живот"

В четвърти сезон лекарският екип на МБАЛ " Св. Кирил " се снабди с ново попълнение в лицето на актрисата Диана Димитрова. Чаровната дама, която има зад тила си поредност спектакли и участия в български и интернационалните продукции, облича престилката, с цел да се преобрази в доктор Огнянова – уролог, който работи от години в болничното заведение, само че едвам в този момент се оказва в полезрението на феновете. В " Откраднат живот " доктор Огнянова и доцент Банков нарушават правила, които персонално героят на Юлиан Вергов наложи.

" В действителния живот също съм прекрачвала граници. Истинската обич не би трябвало да се крие ", признава Диана Димитрова в изявление. Освен добра актриса, Диана е и надарена художничка.

Не помни по кое време тъкмо изкуството си е проправило път в живота ѝ, само че споделя, че за нея " рисуването е потребност ". Към днешна дата Диана " кара с 200 км/ч. " сред двете точки - актьорството и рисуването.

След като облече бялата престилка, Дина Димитрова се трансформира и в доктор. Казва, че има общо сред двете специалности - тази на артист и на лекар, и това е деликатността. В болница " Св. Кирил " доктор Огнянова се оказва сътрудник на строгия шеф на болничното заведение - доцент Банков в поредност обстановки.

Колегиалност, откровеност и безкористно държание на младата лекарка са повода за доближаването ѝ с шефа и първите стъпки в връзките им. Професионализмът ѝ не остава неусетен от сътрудниците ѝ, които изпитват почит и благосклонности към нея и желанието ѝ да съживи урологичното поделение.

В идните епизоди на " Откраднат живот: Чуждо тяло " феновете ще схванат дали пристрастеността може да преодолее болката от предишното.
" Съвсем скоро любовната история сред доцент Банков и доктор Огнянова ще се трансформира в нещо доста по-силно в сравнение с всички са предполагали ", загатват от екипа сериала.

Източник: vesti.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР