В четвърти сезон лекарският екип на МБАЛ "Св. Кирил" се

...
В четвърти сезон лекарският екип на МБАЛ "Св. Кирил" се
Коментари Харесай

Коя е Диана - новото попълнение в Св. Кирил

В четвърти сезон лекарският екип на МБАЛ "Св. Кирил " се снабди с ново попълнение в лицето на актрисата Диана Димитрова.

Чаровната дама, която има зад тила си поредност спектакли и участия в български и интернационалните продукции, облича престилката, с цел да се преобрази в доктор Огнянова – уролог, който работи от години в болничното заведение, само че едвам в този момент се оказва в полезрението на феновете.

Актьорите от "Откраднат живот " се срещнаха с техните почитатели - СНИМКИ

В "Откраднат живот " доктор Огнянова и доцент Банков нарушават правила, които персонално героят на Юлиан Вергов наложи.

"В действителния живот също съм прекрачвала граници. Истинската обич не би трябвало да се крие ", признава Диана Димитрова в изявление за Vesti.bg.

Освен добра актриса, Диана е и надарена художничка.

Не помни по кое време тъкмо изкуството си е проправило път в живота ѝ, само че споделя, че за нея "рисуването е потребност ".

Към днешна дата Диана "кара с 200 км/ч. " сред двете точки - актьорството и рисуването.
 Диана Димитрова Диана Димитрова
След като облече бялата престилка, Дина Димитрова се трансформира и в доктор. Казва, че има общо сред двете специалности - тази на артист и на лекар, и това е деликатността.

В болница "Св. Кирил " доктор Огнянова се оказва сътрудник на строгия шеф на болничното заведение - доцент Банков в поредност обстановки.

Колегиалност, откровеност и безкористно държание на младата лекарка са повода за доближаването ѝ с шефа и първите стъпки в връзките им. Професионализмът ѝ не остава неусетен от сътрудниците ѝ, които изпитват почит и благосклонности към нея и желанието ѝ да съживи урологичното поделение.

Драматични събития отключват страстите сред доцент Банков и доктор Огнянова

В задатък - зад кулисите на „ Откраднат живот “

В идните епизоди на "Откраднат живот: Чуждо тяло " феновете ще схванат дали пристрастеността може да преодолее болката от предишното.

"Съвсем скоро любовната история сред доцент Банков и доктор Огнянова ще се трансформира в нещо доста по-силно в сравнение с всички са предполагали ", загатват от екипа на хитовия български медицински сериал.

А какво ни чака в новия епизод на "Откраднат живот ", вижте във видеото горе.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР