В четвъртък спот Биткойн ETF-ите в САЩ отбелязаха значителни изходящи

...
В четвъртък спот Биткойн ETF-ите в САЩ отбелязаха значителни изходящи
Коментари Харесай

Биткойн ETF: Пореден ден, пореден отлив – $211 милиона отчетени загуби

В четвъртък спот Биткойн ETF-ите в Съединени американски щати означиха обилни изходящи потоци, възлизащи на $211.15 милиона, с което завърди седмичната наклонност.

FBTC на Fidelity води с тегления на стойност $149.49 милиона, следван от BITB на Bitwise, губейки $30 милиона. GBTC и мини тръстът на Grayscale също означиха спад от надлежно $23.22 милиона и $8.45 милиона.

Нито един фонд не осъществя облаги, до момента в който други, в това число IBIT на BlackRock, не записаха никаква интензивност. Обемът на търговията в 12-те ETF-а спадна до $1.35 милиарда, продължавайки низходящата наклонност.

В Етериум ETF пространството придвижванията бяха минимални с изходящи потоци в размер на $152,720. ETHE на Grayscale загуби $7.39 милиона, само че неговият EТН Mini Trust регистрира доход от $7.24 милиона.

Другите Етериум ETF-и не записаха промени, а размерите на търговия спаднаха до $108.59 милиона. От стартирането си до момента тези фондове са отчели отлив от $562.31 милиона.

Докато пазарите чакат данните за заплатите в неселскостопанския бранш на Съединени американски щати, специалистите допускат, че един умерено слаб отчет може да понижи опасенията за икономическия напредък и да се отрази удобно както на акциите, по този начин и на Биткойн .

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР