В четвъртък, 28 март, в 10.00 часа пред Палата №11

...
В четвъртък, 28 март, в 10.00 часа пред Палата №11
Коментари Харесай

Илияна Йотова ще открие осмото издание на Европейския форум за социално предприемачество


В четвъртък, 28 март, в 10.00 часа пред Палата №11 на Международен панаир – Пловдив вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие осмото издание на Европейския конгрес за обществено предприемачество. Това оповестиха от прессекретариата на президента.

Форумът ще се организира от 28 до 31 март 2019 година Той се провежда от Европейската комисия, Европейската конфедерация на индустриалните кооперации и обществените предприятия (CECOP), Министерството на труда и обществената политика, Министерство на стопанската система, Агенцията за хората с увреждания, Изпълнителна организация за поощряване на дребните и междинни предприятия, Българската стопанска камара, Националният съюз на трудово-производителните кооперации и седем водещи неправителствени организации, защитаващи правата на хората с увреждания.

Темата на осмото издание на Европейския конгрес за обществено предприемачество е „ Екосистемата на общественото предприемачество “. За първи път в Европа ще бъдат показани на районно, национално и европейско ниво осемте детайла на екосистемата на общественото предприемачество в голям брой събития в богатата стратегия на форума.

За първи път в Европа, общественото предприемачество ще бъде показано дружно с обществените и частни дребни междинни и огромни предприятия, които посредством активността си, посредством резултатите от политиката си за корпоративна обществена отговорност взаимодействат и подкрепят развиването на общественото предприемачество, оповестяват от Българска стопанска камара.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР