В четири видински гимназии доброволци от БЧК правят благотворителен базар

...
В четири видински гимназии доброволци от БЧК правят благотворителен базар
Коментари Харесай

Доброволци от Видин правят благотворителен базар за деца в нужда

В четири видински гимназии доброволци от БЧК вършат благотворителен базар с картички, отдадени на двата идни празника - Свети Валентин и Трифон Зарезан. Събраните средства ще бъдат за деца в неравностойно състояние, сподели основният експерт в БЧК-Видин Момчил Петров.
Инициативата стартира от ден като в границите на акцията ще се проведат благотворителни базари в четири видински гимназии, където ще се продават ръчно направени картички и сувенири с тъкмо подобен претекст. Едните са валентинки, а другите са така наречен зарезанки. Събраната сума от тези благотворителни базари ще бъде употребена за деца в неравностойно състояние от област Видин, като по- огромната част от сумата ще бъде употребена за финансирането на плана "Топъл обяд ". Във всяко едно учебно заведение, всеки един клуб на младежите във Видин, си вършат лична организация, по тази причина някои ще проведат благотворителните базари в двата дни, а другите ще ги проведат единствено на 14 февруари.
Гимназиите, в които ще се проведат благотворителните базари във Видин, са ПГ "Проф. доктор Асен Златаров ", ППМГ "Екзарх Антим I ", ГПЧЕ "Йордан Радичков " и СУ "Цар Симеон Велики ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР