В разгара на лятото и високите температури, Pepco пуска на

...
В разгара на лятото и високите температури, Pepco пуска на
Коментари Харесай

Новата лятна колекция на Pepco: Модерно и изключително достъпно облекло за цялото семейство!

В разгара на лятото и високите температури, Pepco пуска на пазара лятна сбирка от облекла за цялото семейство - дами, мъже и деца. Брандът дава цели 50 съвременни оферти, които се отличават с високо качество, съчетано с доста налични цени. Доскоро компанията оферираше сходни сбирки най-вече в страните от Южна Европа заради температурните разлики, само че от този сезон те са налични и в България. Предложенията включват тениски, топове с презрамки, къси панталони, поли, бански костюми и други, всички направени от естествени материи. Цялата лятна сбирка към този момент се предлага в магазините на Pepco в България.

Лятна мода за всички

Как да съвместим удобството, качеството и атрактивните цени с последните фешън трендове? Новата сбирка на Pepco потвърждава, че това е допустимо. Портфолиото включва богат избор от облекла за дами, мъже и деца на цени, започващи от 8 лв.. За дамите Pepco предлага рокли от леки материи, поли, панталони вид „ марлен “ или стилни муселинови комплекти, а за мъжете - комфортни тениски, къси панталони и ежедневни ризи, които се вписват идеално в тазгодишните трендове. Най-малките клиенти на магазините от веригата могат да избират от сбирка цветни и комфортни дрехи, с които да се насладят на лятото, без значение от мотива.

Оригинални и налични за всеки джоб

Новата лятна сбирка на Pepco се състои от цели 50 съвременни оферти, които да задоволят разнообразните потребности на потребителите и да ги вдъхновят да се облекат във вълнуващи летни тоалети през целия сезон. Предложенията са разнородни във връзка с размери и материи, а задачата е да може всеки да си купи съвременни и практични облекла за цялото лято. Модните находки на налични цени ще обезпечат комфорт даже в най-горещите дни.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР