В Черно море ще направят опит да се разделят с

...
В Черно море ще направят опит да се разделят с
Коментари Харесай

Черно море обмисля да се раздели със защитник

В Черно море ще създадат опит да се разделят с португалския бранител Витиня след края на сезона. Бившият футболист на Лудогорец има контракт за още една година с “моряците ”, само че на " Тича " се надяват да склони контрактът му да бъде разтрогнат по взаимно единодушие, написа " Тема спорт ". 

Витиня е преследван от непрекъснати травми още до момента в който беше част от разградчани, само че все пак през предишното лято Георги Иванов го взе във Варна. Португалецът известно време лекуваше контузия, като след това влезе на терена в мач против Славия през август и получи нова тежка травма, от която към момента се възвръща. 

На този стадий няма никаква изясненост по кое време вероятно 32-годишният ляв бек ще може още веднъж да играе футбол, а също така Илиан Илиев разполага на поста му с Юго Кононго и Мартин Костадинов. В същото време от треньорския щаб на Черно море умуват за ориста и на другия португалец в отбора - Фабиньо. 

22-годишният халф пристигна преди месец с къс контракт до края на сезона. До този миг юношата на Спортинг записа общо 4 мача в Първа лига, в които остави спорни усещания. Именно по тази причина на " Тича " към момента не са сигурни дали да му предложат нов контракт, или да го отпратят.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР