В Черна гора в етно-село Монтенегро“ за 11-и път се

...
В Черна гора в етно-село Монтенегро“ за 11-и път се
Коментари Харесай

Търсят най-големия мързел в Черна гора

В Черна гора в етно-село „ Монтенегро “ за 11-и път се организира единственото в Европа съревнование по излежаване. От деветима състезатели от Никшич, Подгорица, Даниловград и Белград двама към момента се борят за паричната премия от 350 евро, заяви черногорският вестник „ Вести “.

Състезателите обявиха, че се надяват да победят миналогодишния връх на черногорката Дубравка Алексич, която стана след 117 часа лежане. Битката за купата максимален мързел се води сред Жарко Пеянович от Подгорица и Вук Коленшич от Даниловград, откакто през вчерашния ден, когато беше първият спортен ден, седем от участниците се отхвърлиха.

Състезателите спят под короната на стогодишен явор, само че денем трябвало да влязат на закрито поради дъжда, оповестява „ Вести “.

Разрешава се ястие, пиянство, четене на книги, преносим компютър, телефон – всичко... с изключение на да се става. Ходенето до тоалетна се позволява на всеки 8 часа. Първата премия е в размер на 350 евро, а общата сума на утешителните награди е 500 евро.

Спечелилият първо място получава и рафтинг уикенд в етноселото, вечеря за двама в ресторант в Подгорица и доста други награди, обезпечени от спонсорите на необикновеното съревнование. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР